Prima reacție a lui Alex Bodi după ce s-a aflat că a bătut-o pe Bianca Drăgușanu! Ce a făcut azi-noapte

Publicat: 12/03/2019 | 10:33

La scurt timp după ce s-a aflat că Alex Bodi a bătut-o pe Bianca Drăgușanu, informație oferită în exclusivitate de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, afaceristul a reacționat. Postarea făcută de fostul iubit al vedetei a venit cu puțin timp înainte de miezul nopții.

Alex Bodi a părăsit ieri Bucureștiul având ca destinație un oraș de la malul Mării Negre: Constanța. Aici el s-a întâlnit cu interlopul constănţean Bogdan Drugă cu care este în relații foarte bune. Potrivit postării pe care a făcut-o atunci când a urcat pe Facebook o poză cu acesta, afaceristul îl numește: „fratele Drugă”; nicio referire la fosta iubită: Bianca Drăgușanu – pentru mulți e un semn că el își dorește ca viața să își urmeze un curs normal, fără să se uite în trecut. Cei doi s-au despărțit înainte de ziua de naștere a frumoasei vedete.

Unii dintre susținătorii cuplului s-au îngrijorat când au văzut imaginea, pentru că prietenul lui Alex Bodi ar fi avut în trecut probleme mari cu legea. Mesajul scris de fostul iubit al Biancăi Drăgușanu când a făcut publică poza este: „În vizită la fratele Drugă”.

Bogdan Drugă și Alex Bodi, într-un restaurant din Constanța. Sursa foto: Facebook

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat în 2014

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, ei au divorţat.

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu mai prezentă emisiunea “Te vreau lângă mine”. Ea a fost înlocuită de Andreea Mantea.

Citește și...