Bianca Drăgușanu l-a primit înapoi în brațele ei învinețite! Câți euro l-a costat împăcarea pe Alex Bodi

Publicat: 16/03/2019 | 13:26

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat! Frumoasa blondină l-a primit înapoi în brațele ei învinețite de musculosul om de afaceri. Recent, s-au îmbarcat în cel mai luxos zbor spre Hong Kong, pentru un sejur de vis.

Alex ştie a greşit mult faţă de Bianca şi a încercat să facă tot posibilul să obţină iertarea. A luat-o pe sus şi s-a trezit la aeroport. Îi aşteaptă o vacanţă de câteva zile în Hong Kong unde vor clarifica situaţia lor. Un lucru este sigur, nu pot sta mai mult de două săptămâni unul fără celălalt, aşa că cel mai probabil sunt sentimente puternice la mijloc!„, au mărturisit surse din anturajul vedetei, conform click.ro.

Bianca Drăgușanu a călătorit ca o prinţesă în propria ei cabină, cu duş, bar, internet, ca şi cum ar fi fost la un hotel de cinci stele. Împăcarea l-a costat pe Alex Bodi 7.000 de euro. Pentru că atât au costat biletele de avion.

Cum s-au cunoscut Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

“Se văd din luna august, iar atunci, Bianca se afla într-o pauză cu Tristan Tate și tot încerca să scape de el, pentru că acesta nu ar fi fost decât un bărbat care căuta femei pentru videochat, imatur, care nu știa să-și asume lucrurile la adevărata lor importanță. Bodi îi trimitea flori, o respectă și îi vorbea frumos, cum trebuie să fie tratată orice femeie, în fond”, a dezvăluit, recent, o sursă din anturajul superbei blonde.

Citește și...