Mihaela Rădulescu a făcut crize de nervi la filmările de la Fermă: ”A jignit concurenții, a amenințat că părăsește proiectul și…”

Publicat: 19/05/2019 | 23:59

Am aflat ce s-a ”tăiat” la montaj și nu s-a văzut la TV în marele show care îi ține pe români lipiți de micile erane. Mihaela Rădulescu ar fi făcut crize de nervi la filmările de la “Fermă”! Ar fi jignit concurenții și ar fi amenințat că părăsește proiectul. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile.  (Avantajele oferite de un studio de videochat) 

D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte incredibile despre anumite controverse care însoțesc, inevitabil, cel mai popular show TV de la noi din țară.

La scurt timp după ce filmările la ”Ferma” s-au încheiat, mai multe detalii uluitoare au ieșit la iveală. Din câte se pare, tensiunile din spatele camerelor ar fi atins cote uriașe, iar filmările pentru cel mai popular show TV nu ar fi fost lipsite de episoade încordate între membrii echipei. (Cel mai bine platit job din București) 

(VEZI AICI: NU ESTE BANC! CÂȚI BANI A PRIMIT BRIGITTE DE LA PRO TV)

Mihaela Rădulescu, acuzată că ar fi favorizat anumiți concurenți

Mihaela Rădulescu, prezentatoarea reality show-ului, ar fi în centrul disputelor. Conform unor surse apropiate show-ului, iubita lui Felix Baumgartner ar fi ajuns, în prezent, să nu fie văzută cu ochi buni de oamenii care au lucrat la producerea emisiunii.

Ce a făcut acolo Mihaela Rădulescu este inuman. Vrea, tot timpul, să fie vioara întâi. Se ceartă cu producătorii, pleacă la Monaco atunci când are chef și, de multe ori, concurenții și echipa de producție așteptau după ea cu orele. A jignit concurenți, pe Brigitte a dat-o afară din arenă, pe Pastramă l-a înjurat. De asemenea, Otniela și Kamara au fost în raza ei de ură, nu-i avea deloc la inimă. A favorizat concurenți precum Moroșanu și Marius Crăciun.

De altfel, lui Moroșanu îi comentează frecvent pe pagina de Instagram. E clar că are o afinitate pentru el. Pe final, când vin părinții celor din finală, prezintă doar Cristi Bozgan, pentru că ea se certa cu producția și amenința că părăsește proiectul. La momentul respectiv, se menționează că Mihaela nu se simte bine. Ea a fost, însă, acolo și s-a refăcut filmarea”, a povestit o sursă din interiorul emisiunii “Ferma” pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

(CITEȘTE ȘI: MIHAELA RĂDULESCU, LA UN PAS SĂ FIE PĂRĂSITĂ DE FELIX: „A ÎNCEPUT SĂ ȚIPE LA MINE”)

“Au muncit sub teroare trei luni!”

Și asta nu ar fi tot. La jumătatea lunii aprilie, am dezvăluit că o parte dintre oamenii care au lucrat la producția show-ului TV ar fi fost la un pas de revoltă, din cauza condițiilor de muncă pe care le-au îndurat timp de aproximativ trei luni.

Mihaela Rădulescu a agresat-o fizic pe fosta producătoare și totul a fost mușamalizat cu acordul managementului. În Ferma se munceau 14 ore pe zi cel puțin și angajații au fost terorizați. Oamenii sunt gata să se revolte pentru că au muncit sub teroare trei luni, în frig și în condiții de sclavie”, dezvăluia, la momentul respectiv, o sursă apropiată echipei de filmare.

(NU RATA: MIHAELA RĂDULESCU ARUNCĂ “BOMBA”: “AM PLECAT DE LA ROMÂNII AU TALENT PENTRU CĂ…”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...