Noi detalii despre ultimul ”divorț” din showbiz. Ce s-a întâmplat de fapt între prezentatoarea TV și ”puiuțul” ei

Publicat: 19/05/2019 | 22:33

Actrița și prezentatoarea TV Paula Chirilă e din nou singură. Paula a căutat să-și vindece rănile sufletești la psiholog după despărțirea de tatăl fetiței ei, actorul Marius Aciu. (Cel mai bine platit job din București)  La aproape un an de la despărțire, își găsise alinarea alături de un bărbat din Buzău, cu 16 ani mai tânăr. CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA a dezvăluit că relația lor s-a terminat și că tânărul și-a găsit altă iubită. Detalii suplimentare au venit în emisiunea CANCAN.RO, difuzată de România TV.

După o căsnicie de 12 ani, la distanță, Paula Chirilă a trăit o nouă idilă respectând rețeta cu naveta. Asta aflam în urmă cu șase luni, când frumoasa actriță părea că învinsese depresia și se reîndrăgostise. Extrem de discretă cu viața amoroasă, Paula mărturisea că în viața ei a apărut din nou soarele. (CITEȘTE ȘI: PAULA CHIRILA DA CARTILE PE FATA DESPRE DIVORTUL DE TATAL FETITEI SALE)
”Știi cum e, povestea e foarte la început, îmi place să păstrez un pic de mister, s-o lași să se coacă pentru că nu toți oamenii sunt obișnuiți cu viața asta în atenția presei. N-aș vrea să pun pe nimeni într-o postură neplăcută, să dau cu nume, adresă, CNP, și apoi să văd că e tulburat. Sunt fericită!
– Eu voiam să știu dacă ești îndrăgostită…
– Măi, vrei să știi prea multe, lasă-mă”, spunea Paula Chirilă.

„Crede-mă că dărâm munții, îi rup în două”

CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA l-a descoperit pe cel care a făcut-o pe Paula să se îndrăgostească din nou. Are doar 27 ani, este din Buzău și ar avea un business prin care câștigă bani frumoși din vânzarea mașinilor de lux. (Avantajele oferite de un studio de videochat)

”Sunt fericită, sunt OK. Și îndrăgosteala și fericirea se văd pe chipul unei femei. Mă întreabă multă lume… ce ți-ai făcut, ți-ai făcut ceva! Și le zic, da, mi-am făcut ceva în viață. Dacă am un om lângă mine cu care să mă înțeleg foarte bine care să mă împlinească din punct de vedere emoțional, afectiv, atunci crede-mă că dărâm munții, îi rup în două.

– Ce te-a atras la el?

– Calmul. Este foarte calm.

– Tu ești mai energică, plină de viață… Da, eu sunt mai energică, când sunt lângă el sunt extrem de liniștită, sunt altă persoană. Deocamdată suntem în perioada de cunoaștere. Și ne cunoaștem și ne placem din ce în ce mai mult unul pe celălalt și asta e ceea ce contează”, spunea Paula Chirilă.

Diferența de vârstă și-ar fi spus cuvântul

Diferența de vârstă dintre ei, de 16 ani, pare să-și fi spus cuvântul sau chiar și distanța dintre ei e posibil să le fi fost ca o piedică. În urmă cu un an, actrița trecea printr-o perioadă extrem de grea. S-a confruntat cu depresia și cu separarea de tatăl fetiței sale.(VEZI ȘI: PAULA CHIRILĂ SE IUBEȘTE CU UN BĂRBAT MAI TÂNĂR CU 16 ANI DECÂT EA ȘI SE GÂNDEȘTE DEJA LA COPIL)

Paula Chirilă și Marius Aciu s-au iubit 12 ani. Ce-i drept, mai mult la distanță. Marius, prezentator TV în Cluj, proiectele Paulei, la București. Îi mai leagă fetița lor, Carla, și o prietenie cu mult respect. Depresia pare să fi fost motivul pentru care Paula Chirilă a vrut o nouă viață.

”- Cum ești sufletește acum, împăcată cu decizia pe care ai luat-o?
– N-aș putea să spun dacă sunt împăcată 100%, a trecut doar jumătate de an, mai există gânduri, întrebări de genul «Am făcut bine?», nici nu știu dacă timpul o să răspundă la întrebările astea, am făcut-o și gata. Mi-am dat seama la momentul ăla, treceam printr-o perioadă foarte proastă, printr-o mare depresie, nici nu știu dacă am depășit-o.
– Din ce motiv s-a produs?
– Depresia nu are motive, depresia se intstalează pur si simplu”, spunea Paula Chirilă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...