Adevărul despre moartea celui mai excentric tânăr milionar român: ”Iar sânge? Eu o să mor!” + Cui a ”lăsat” 4 milioane €

Autor:
Publicat: 20/05/2019 | 22:46

În urmă cu trei săptămâni, toată lumea bună din România s-a cutremurat, când Alex Faur s-a stins din viață pe patul unui spital din București, după ce a pierdut lupta cu o boală cruntă. (Cel mai bine platit job din București) CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, amănunte zguduitoare despre moartea celui mai excentric tânăr milionar din România. (CITEȘTE ȘI: ÎN SFÂRȘIT, S-AU ÎMPĂCAT! AVEM IMAGINILE CU BIANCA DRĂGUȘANU ȘI FOSTUL, SĂRUTÂNDU-SE)

Ziua de 2 mai 2019 a fost una dintre cele mai negre pentru lumea bună. Alex Faur, unul dintre cei mai cunoscuți tineri milionari din România, dar și bunul prieten al multor vedete, s-a stins din viață. (Avantajele oferite de un studio de videochat)  În vârstă de 40 ani, bărbatul fusese internat în stare critică în unul dintre spitalele din Capitală, suferind grave complicații ce i-au înrăutățit starea de sănătate. (NU RATA, AICI: MIHAELA RĂDULESCU AR FI FĂCUT CRIZE DE NERVI LA FILMĂRILE DE LA FERMĂ)

„Nu știa să aibă altceva în afară de Salmonella”

D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor detalii de-a dreptul cutremurătoare despre ultimele clipe de viață ale celui mai excentric tânăr milionar din România. Potrivit unor surse D.A.S., categoria A, se pare că tânărul milionar nu ar fi știut de gravitatea problemelor de sănătate cu care se confrunta și din cauza cărora slăbise foarte mult și ajunsese de nerecunoscut.

”Nu știa să aibă altceva în afară de Salmonella. De un an se simțea rău și nu știa ce are.(…) Când îi aduceau pungile de sânge în salon, le întreba pe asistente: «Iar sânge? Eu o să mor!»”, ne-au mărturisit sursele citate.

Mai mult decât atât, se pare că Alex Faur a avut de înfruntat și unele neplăceri în salonul în care a fost internat. Conform surselor noastre, excentricul milionar s-ar fi plâns cadrelor medicale că nu poate să doarmă din cauză că bărbatul alături de care era internat în salon sforăia foarte tare. (NU RATA, AICI: BRIGITTE ȘI PASTRAMĂ AU STABILIT DATA EXACTĂ A NUNȚII + PE LISTA DE INVITAȚI SE AFLĂ 350 DE PERSOANE)

Alex Faur, alături de cel mai apropiat prieten, Celio Saab

Probleme financiare

Din câte se pare, din toamna anului trecut, Alex Faur s-a confruntat și cu serioase probleme în plan financiar. Apropiații tânărului milionar au susținut că Alex Faur le-ar fi destăinuit că trece printr-o perioadă mai puțin bună și că ar fi avut o sumă colosală blocată de ANAF.

”Zicea că e nu e bine, că are patru milioane de euro blocați de ANAF”, ne-au mai mărturisit sursele citate.

Mai mult decât atât, Alex Faur ar fi făcut o tranzacție imobiliară neprofitabilă. Mai exact, excentricul milionar ar fi vândut mai multe terenuri unui bărbat care-i plătea în rate contravalorea acestora.  ” Trăia din banii pe care-i primea de la unul căruia îi dăduse niște terenuri. A fost vorba de câteva milioane pe care acesta îi dădea cu țârâita”, ne-a mărturisit o persoană din anturajul tânărului milionar. (NU RATA, AICI: AM FOTOGRAFIAT-O PE RAFINATA AVOCATĂ LA O CAFEA CU… UN ”NOBIL” ENGLEZ!)

Alex Faur s-a stins fulgerător la vârsta de 40 de ani

Alex Faur, un tip excentric

Celebrul afacerist era cunoscut ca un tip excentric, cu conexiuni pe tot globul și care a relaționat cu milionari din toate colțurile lumii. Alex Faur călătorea cu avioanele private în cele mai exclusiviste locații ale lumii și mereu a luat parte la evenimente importante, în diferite țări, potrivit aceleiași surse. (NU RATA, AICI: CE S-A ÎNTÂMPLAT DE FAPT ÎNTRE PREZENTATOAREA TV ȘI ”PUIUȚUL” EI)

Alex Faur se învârtea în cercuri înalte și făcea parte dintre bogătașii României, trăindu-și viața la cel mai înalt nivel. A trecut printr-o mare cumpănă în urmă cu mulți ani, când mama lui s-a stins din viață. Businessman-ul a plecat în Peru la un vraci și, după întâlnirea cu acesta, a decis să renunțe la vicii. În ultima vreme, Alex Faur bea doar apă plată în club și adoptase un stil de viață sănătos. Făcea foarte mult sport, iar asta chiar a fost și ultima dorință a mamei sale. Vizita în Peru a fost revelatoare pentru Alex Faur, care și-a schimbat viața radical după întâlnirea cu vraciul.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)