Am filmat-o pe Gina Pistol la puțin timp după ce a părăsit spitalul: „Este internat și… Merg la el o dată pe zi!”

Publicat: 20/05/2019 | 22:47

Gina Pistol nu traversează deloc o perioadă bună! Este mâhnită pentru că pisoiașul ei se află în spital. Are insuficiență renală, iar vedeta face zilnic drumul către clinică pentru a-l vedea. (Cel mai bine platit job din București)  CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Gina într-o benzinărie, la scurt timp după ce și-a vizitat ”animăluțul”. Iar  prezentatoarea, amabilă, ne-a oferit detalii în exclusivitate.

Gina Pistol suferă de câteva zile. Are un pisoiaș care s-a îmbolnăvit și a fost nevoită să-l interneze la o clinică veterinară din București. Dar nu uită de el: îl vizitează zilnic, iar atunci când chiar e prinsă cu treabă, la bietul ”animăluț” vine cea mai bună prietenă a Ginei.

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Gina într-o benzinărie, de unde a făcut scurte cumpărături, dar a și alimentat. Se întorcea chiar de la clinică, de la pisoiul ei drag. (Avantajele oferite de un studio de videochat) Deosebit de amabilă, vedeta a făcut mai multe dezvăluiri. (CITEȘTE ȘI: ANDREI ȘTEFĂNESCU ARUNCĂ BOMBA: ADEVĂRUL DESPRE RELAȚIA DINTRE SMILEY ȘI GINA PISTOL)

”Azi sunt liberă! Și când nu sunt liberă filmez. Pregătim un nou sezon Chefi la cuțite”, au fost primele cuvinte ale Ginei Pistol. Apoi, vedeta a mărturisit că nu are deloc o stare bună, pentru că pisoiașul ei este bolnav, așa că l-a internat.

Gina Pistol tocmai s-a întors de la clinica veterinară, unde pisoiul ei este internat

Gina Pistol: ”Să doneze sânge!”

”Am venit de la spital, pisicul meu este internat. Am o perioadă foarte grea. Are multe, săracul, insuficiență renală, alte mici probleme la un rinichi. Și nu a fost o perioadă bună pentru mine. Pisicul este internat. Eu mă duc la el, văd ce face, achit ce e de achitat. Mă duc la el o dată pe zi. Iar când sunt în filmări, vine la el prietena mea cea mai bună”, a mărturisit Gina, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Mare iubitoare de pisici și receptivă la suferința acestora, Gina are o mare rugăminte: ”Dacă aveți pisicuțe, mergeți cu ele să doneze sânge, pentru că asta ajută foarte mult. Pisicuțele au două grupe sanguine. Uite, chiar azi când am fost la spital era cineva cu o pisicuță bolnavă și avea mare nevoie de sânge!” (NU RATA: SOȚIA LUI PEPE, SĂRBĂTORITĂ CA O REGINĂ DE ZIUA EI)

Gina Pistol nu a uitat să facă un apel și la oameni, pentru a dona sânge. ”Cu toții ar trebui să doneze sânge. Eu am avut o problemă medicală și nu am putut să donez. Dar după ce-mi voi reveni din perioada asta o să merg și eu să donez”, a încheiat Gina Pistol.

Gina Pistol, detalii despre noul sezon ”Chefi la cuțite”

Va fi un sezon cu totul special la ”Chefi la cuțite”! Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au pus la cale noul show, cu o nouă partitură însă: „Familii la cuțite”!

Gina Pistol a dat detalii despre reality-show-ul de pe Antena 1. „Dorința de a câștiga nu e suficientă pentru a ajunge cât mai departe în acest concurs. Bineînțeles, trebuie să știi să gătești foarte bine. Vin oameni pasionați de tot ceea ce înseamnă mâncare. De la gust, felul în care arată, cum se combină aromele…cred că pasiunea este cea mai mare calitate a concurentului care ar putea câștiga”, a explicat Gina, care e prezentatoarea emisiunii. (CITEȘTE ȘI: GINA PISTOL, DECLARAȚII ÎN PREMIERĂ DESPRE RELAȚIA CU SMILEY)

Sezonul special „Familii la cuțite” va aduce în arena culinară echipe complete, gata formate din membrii unor familii care vor să demonstreze că pot condimenta competiția. Acestea vor trece, ca și până acum, printr-o perioadă de audiții și una de battle-uri „la cuțite”, iar la final, doar una singură va fi declarată câștigătoare.

Elementul-surpriză al noului sezon va da șansa și unor vedete cunoscute să lupte alături de cei dragi la bancul de lucru, într-o cu totul altă postură decât cea în care au fost văzuți până acum.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)