Andrei Ștefănescu aruncă bomba: adevărul despre relația dintre Smiley și Gina Pistol

Publicat: 09/05/2019 | 13:25

Gina Pistol și Smiley au o relație încă neoficială, foarte discretă, însă au apărut împreună la evenimente mondene, au fost în vacanțe, ceea ce înseamnă că vor să își trăiască povestea de iubire departe de camerele de luat vederi. Andrei Ștefănescu, unul dintre oamenii care i-au fost alături Ginei, cât timp a fost plecată în Asia, aruncă bomba despre relația dintre blondină și artist.

Am stat mai mult împreună, noi, echipele care au prezentat, am stat mai mult împreună și ea este o fată care este îndrăgostită, se simte pe ea și este un moment foarte important în viața ei, simt că își dorește să facă un copil. În vremurile astea, înainte poate avea o sclipire în ochi, poate era mai tristă, dar acum îți dai seama că tinerii stau mai mult pe telefon, îi trimiți lui iubi poze.

Am văzut-o făcând asta, noi aveam acces la telefoane. Îți dai seama după cum privește telefonul, era mai mult cu partenerul, decât cu noi. Asta înseamnă foarte mult, pentru că sunt persoane care nefiind căsătorite, sunt atente cu persoanele alea. Când îi scrii în permanență, asta înseamnă că din sufletul tău pleacă foarte multă dragoste. Am văzut-o vorbind despre copil, își dorește să facă copil, a venit și vremea ei. Acum am văzut-o vorbind despre nuntă, ceea ce înseamnă că e o femeie iubită, matură, care nu se mai aruncă imediat. Eu cred că este ceva foarte serios între ei, cred că nunta bate la ușă. Undeva se vorbește despre acest lucru. Copilul nu poți să ți-l plănuiești, e mai greu cu el…nunta e așa…spunem ‘facem nunta’”, a declarat Andrei Ștefănescu, în cadrul emisiunii „Star Matinal”.

Gina Pistol, despre Asia Express și „omul drag”

”De ce ți-a fost cel mai dor în cele două luni cât ai fost plecată?, a fost întrebată Gina Pistol, iar răspunsul ei este elocvent. Cu atât mai mult cu cât, chiar dacă nu dă nume, se referă la ”omul drag”.

”Deși sunt un om căruia îi place enorm să călătorească, de data aceasta mi-a fost mai dor ca oricând de casa mea, de mirosul din casă, de patul meu, de baia mea, de omul drag, de pisică, de prieteni, de supermarketul de lângă bloc… De absolut orice face parte din viața mea!”.

În ceea ce privește greutățile pe care le-a întâmpinat în timpul emisiunii ”Asia Express”, Gina nu s-a ferit să recunoască faptul că nu a fost deloc ușor. ”Am avut parte și de nopți nedormite pentru că angajații unui hotel făceau multă gălăgie în toiul nopții, fără să țină cont de nimic, deși eu urma să mă trezesc în jur de ora 4 pentru a mă pregăti de o nouă zi de filmare. A fost dificil și pentru noi, nu doar pentru concurenți. Ne-a lipsit confortul de acasă și nu știam niciodată ce ne așteaptă seara, când ajungem la cazare”, a declarat ea pentru Viva!.

Citește și...