Ce ascunde noul iubit al cunoscutei prezentatoare de la Antenă. ”Fosta” lui s-a sinucis din cauză că…

Publicat: 21/05/2019 | 22:38

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă dezvăluia, AICI, în urmă cu câteva zile, că Oana Frigescu are un iubit secret, ceva mai tânăr decât ea. Între timp, au ieșit la iveală detalii tulburătoare din trecutul noului partener de viață al jurnalistei. (Cel mai bine platit job din București) În urmă cu ceva timp, Dan, actualul iubit al fostei știriste, a trăit un adevărat coșmar… (CITEȘTE ȘI: CONCURENTĂ DE LA UN SUPER-SHOW PRO TV, ȘANTAJATĂ DE AMANT CU FILMULEȚE DE LA O ORGIE!)

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro,site-ul nr. 1 din România  a intrat în posesia unor amănunte de-a dreptul înfiorătoare din trecutul noului partener de viață al Oanei Frigescu. (Avantajele oferite de un studio de videochat) Din câte se pare, în toamna anului trecut, Dan, misteriosul ”puiuț” al fostei prezentatoare TV, a trecut printr-o dramă teribilă. (NU RATA, AICI: ADEVĂRUL DESPRE MOARTEA CELUI MAI EXCENTRIC TÂNĂR MILIONAR ROMÂN)

Mai precis, fosta iubită a bărbatului și-a pus capăt zilelor. Potrivit informațiilor primite de noi, tânăra cu care Dan, noul iubit al Oanei Frigescu, avea o relație la momentul respectiv, s-a spânzurat în propria locuință. Din câte se pare tânăra, care era fiica unui cunoscut afacerist din Arad, ar fi recurs la gestul necugetat din cauza depresiei de care ar fi suferit.

Ar fi jucat la dublu

Sursele noastre mai susțin că bărbatul alături de care fosta știristă din Antenă și-a găsit fericirea ar fi jucat „la dublu”, la un moment dat. „Dan este din Arad și înainte de Oana Frigescu a avut o relație de patru ani cu o fată Anca, dar în paralel a mai avut o relație și cu o altă tipă”, ne-a dezvăluit o persoană din anturajul noului iubit al Oanei Frigescu. (NU RATA, AICI: AM FILMAT-O PE GINA PISTOL LA PUȚIN TIMP DUPĂ CE A PĂRĂSIT SPITALUL)

Dan, bărbatul care a cucerit-o pe Oana Frigescu

Fosta știristă a divorțat în 2011

Oana Frigescu se căsătorea, în 2009, cu Andrei Badiu, iar la scurt timp se năștea fetița lor, Maria. Doar că nu a fost prea roză căsnicia lor. La aproape doi ani, Oana și Andrei au divorțat. În plus, Oana și-a acuzat soțul că ar fi agresat-o de mai multe ori, chiar și când era însărcinată.

La divorț, Oana a solicitat magistraților Judecătoriei Sectorului 1 să o despartă de Andrei din culpa exclusivă a lui. Oana a mai cerut atunci și revenirea la numele de fată, dar și o pensie de întreținere pentru fiica lor, în valoare de 2.000 de lei, plătită lunar de fostul soț. (NU RATA, AICI: IRI & PUȘTOAICA S-AU DESPĂRȚIT?!)

Și-a deschis un business cu bijuterii

Oana Frigescu părăsea Antena 1 în urmă cu șase ani, moment prielnic pentru a-și deschide o afacere de care să se poată ocupa așa cum trebuie. Ea are un business cu bijuterii, care, deși la început nu a funcționat foarte bine, acum îi asigură confortul zilnic, atât ei, cât și fiicei sale. (NU RATA, AICI: FOSTA LOGODNICĂ L-A ÎNLOCUIT PE PASTRAMĂ CU UN ”BĂIAT RĂU”!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...