Fosta știristă de la Antenă s-a combinat cu un ”puiuț”!

Publicat: 11/05/2019 | 22:02

L-am descoperit pe noul iubit al Oanei Frigescu! Este un bărbat mai tânăr decât ea cu șase ani și care o face să se simtă ca o adevărată regină. (Cel mai bine platit job din București) Fosta știristă l-a ținut ”ascuns”, însă CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat cine este misteriosul ”puiuț” și vă prezintă detaliile, în exclusivitate.

Oana Frigescu (38 de ani) a renunțat în urmă cu aproape șase ani la televiziune și de atunci a dispărut, oarecum, din peisajul showbiz-ului. S-a dedicat tot mai mult fetiței pe care o are cu Andrei Badiu, fostul ei soț, dar și afacerilor. Dar nu a uitat că este încă tânără și vrea să fie iubită. Iar norocul nu a ocolit-o. (CITEȘTE ȘI: OANA FRIGESCU, DECIZIE ȘOCANTĂ LA 6 ANI DUPĂ CE A FOST CONCEDIATĂ DE LA ANTENA 1)

De ceva timp, Oana are o relație foarte frumoasă cu un bărbat. Pe care a intenționat – și chiar i-a ieșit până acum – s-o țină la secret! CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat însă cine este ”misteriosul” din viața fostei știriste de la Antenă! (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!) Are 33 de ani, îl cheamă Dan și este un mare pasionat al curselor de motociclete. Iar din pozele pe care cei doi le-au postat pe Instagram se vede cu ochiul liber că este topit după Oana. La fel și ea!

Oana Frigescu, alături de Dan, bărbatul care a cucerit-o

Mai mult, se pare că Dan se înțelege de minune și cu fetița de 9 ani a Oanei Frigescu, dovadă fiind pozele în care puștoaica este binedispusă în compania tânărului. (CITEȘTE ȘI: CINE O AJUTA PE OANA FRIGESCU LA CRESTEREA COPILULUI)

Oana Frigescu a divorțat în 2011

Oana Frigescu își unea, în 2009, destinul cu Andrei Badiu, iar la scurt timp s-a născut fetița lor, Maria. Doar că nu a fost prea roză căsnicia lor. La aproape doi ani Oana și Andrei au divorțat. În plus, Oana și-a acuzat soțul că ar fi agresat-o de mai multe ori, chiar și când era însărcinată. (CITEȘTE ȘI: CUM ARATĂ ÎN COSTUM DE BAIE CUNOSCUTA ȘTIRISTĂ DE LA ANTENĂ, OANA FRIGESCU)

La divorț, Oana a solicitat magistraților Judecătoriei Sectorului 1 să o despartă de Andrei din culpa exclusivă a lui. Oana a mai cerut atunci și revenirea la numele de fată, dar și o pensie de întreținere pentru fiica lor, în valoare de 2.000 de lei, plătită lunar de afaceristul Andrei Badiu, fostul ei soț.

Și-a deschis afacere cu bijuterii

Oana Frigescu părăsea Antena 1 în urmă cu șase ani, moment prielnic pentru a-și deschide o afacere de care să se poată ocupa așa cum trebuie. Ea are un business cu bijuterii, care, deși la început nu a funcționat foarte bine, acum îi asigură confortul zilnic, atât ei, cât și fiicei sale.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...