Cum arată în costum de baie cunoscuta știristă de la Antenă, Oana Frigescu… Avem imagini necenzurate!

Publicat: 15/08/2018 | 22:36

La aproximativ cinci ani de când a decis să părăsească pupitrul știrilor de la Antena 1, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV e greu de recunoscut. (Super oferte la accesorii gamingCANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă imagini necenzurate de pe plajă cu ex-ştirista Oana Frigescu. (VEZI AICI: FILMARILE CARE VOR CUTREMURA SHOWBIZ-UL DIN ROMÂNIA)

Weekend-ul trecut, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe plaja din Vama Veche pe Oana Frigescu, cea care în urmă cu aproximativ cinci ani aducea știrile în casele românilor. (CITEȘTE ȘI: FOSTA ŞTIRISTĂ DE LA ANTENĂ A APĂRUT LA PLAJĂ, ÎN COSTUM DE BAIE)

Ex-știrista de la Observator aproape că a fost de nerecunoscut printre ceilalți turiști. Aproape…  Într-o formă fizică de invidiat, fosta prezentatoare și-a ascuns privirea în spatele unor ochelari de soare foarte șic.  (Console si accesorii gamingLa cei 37 de ani ai săi, Oana Frigescu arată ca la 20, iar costumul alb din două piese pe care a ales să îl poarte i-a scos în evidență formele de invidiat și bustul destul de generos.(NU RATA, AICI: IMAGINI MAI VECHI CU OANA FRIGESCU ÎN COSTUM DE BAIE)

La 37 de ani, Oana Frigescu etalează un fizic de invidiat

A trăit o dramă în 2011

În 2011, Oana Frigescu a avut de înfruntat momente tensionate. Fosta ştiristă a trecut printr-un divorţ tumultuos. Ea şi-a acuzat soţul că ar fi bătut-o de mai multe ori, încă de pe vremea când era însărcinată cu fiica lor, Maria. Vedeta TV l-a atacat dur în cererea de divorţ, spunând că şi-a schimbat atitudinea faţă de ea din cauza unor „tulburări psihice autoinduse”, abuzând-o atât fizic, cât şi psihic, inclusiv pe perioada sarcinii.

Vedeta a relatat un episod care a marcat-o, atunci când şi-a chemat părinţii să o apere. „La vederea lor, soţul meu a făcut un circ monstruos, presărat din plin cu brutalizări, dus până la punctul în care a chemat poliţia pentru a-i alunga efectiv pe părinţii mei din casa în care locuiam”, a menţionat vedeta TV în cererea de divorţ.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...