A divorțat Cătălin Moroșanu?! Filmarile care vor cutremura showbiz-ul din România

Publicat: 15/08/2018 | 10:01

Cătălin Moroșanu, unul dintre cele mai iubite personaje de la noi din țară, s-a ”dezlănțuit” de curând în NUBA, cel mai luxos club din Mamaia. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile care, cu siguranță, vor cutremura showbiz-ul. (Console si accesorii gaming) Cel supranumit ”Moartea din Carpați” a fost filmat în toiul distracției, pe ringul de dans, în compania unei domnișoare. (CITEȘTE ȘI: STATISTICĂ INCREDIBILĂ LA MECIUL MOROȘANU-KEMAYO!)

Cu toate că este un dur în ring, în viața de zi cu zi Cătălin Moroșanu este cu totul alt om. Te întâmpină cu glume, este mereu vesel, dornic de petrecere, iar distracția din cluburile de fițe, acolo unde sunt multe fete frumoase,  nu reprezintă o necunoscută pentru el. (NU RATA, AICI: CĂTĂLIN MOROŞANU, MECI ULUITOR)

Așa se face că, zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe celebrul luptător la NUBA, cel mai exclusivist club de pe litoralul românesc, acolo unde a ieșit să se distreze alături de câțiva prieteni. (Oferta speciala playstation)

Cum era fără soție în club și a părut să aibă chef de dans, luptătorul s-a integrat rapid în mulțimea de pe ring, în apropierea unei domnișoare sexy. La un moment dat, când distracția era în toi și noaptea s-a așternut peste petrecăreți, după ce au discutat preț de câteva minute, Cătălin Moroșanu a încercat chiar să-i fure un sărut tinerei. (CITEȘTE ȘI: MOROȘANU, STRIGĂT DISPERAT DE AJUTOR)

Luptătorul nu ar fi în premieră într-o astfel de situație. Ba chiar ar fi treia oară când Cătălin Moroșanu este văzut în astfel de ipostaze într-un club de fițe. Atitudinea lui ar ridica anumite semne de întrebare.

De ceva vreme, gurile rele vorbesc inclusiv de faptul că relația de 16 ani a luptătorului ar fi început să scârțâie și că ar fi apărut mai multe indicii care ar conduce la eventualitatea unui divorț.

Cătălin Moroșanu, ipostaze tandre cu o domnișoară, în NUBA

Moroșanu a fost curtat de o brunetă ”talentată”, în NUBA București

La finalul anului trecut, Moroșanu făcea o petrecere de pomină în Nuba București. În seara respectivă o brunetă talentată i-a ținut companie până în zorii zilei. Spre dimineaţă, după ce a dovedit o sticlă, Moroşanu a plecat singur în căutarea unui taxi care să-l ducă acasă, iar bruneta şi-a văzut şi ea de drumul ei. (DETALII AICI)

A filmat pentru Asia Express!

Experienţa de pe teritoriul asiatic a fost un test pentru toate echipele care au acceptat provocarea reality show-ului ,,Asia Express”. Deşi pentru unii dintre ei despărţirea de familie a fost foarte grea, căci filmările au durat nici mai mult, nici mai puţin de cinci săptămâni, Cătălin Moroşanu a avut ocazia să participe în acest concurs alături de fratele său.

Claudiu, fratele mai mic al luptătorului, a fost coechipierul perfect într-o cursă a rezistenţei fizice şi psihice. Cei doi au mărturisit că atât reuşitele, cât şi greutăţile acestui show nu au făcut decât să îi apropie şi mai mult. ,,Gândiţi-vă că nu am mai stat cu fratele meu din clasa a șaptea şi după atâţia ani tot la fel de bine ne înţelegem! Am făcut o echipă extraordinară şi ne-am completat unul pe celălalt”, a povestit Cătălin Moroșanu. (CITEȘTE ȘI: CĂTĂLIN MOROȘANU S-A ANTURAT ÎN CLUB LA 3 DIMINEAȚA CU O…)

Mai mult, a dezvăluit că nu ar fi concurat în acest show alături de un alt coechipier, iar competiţia le-a arătat că până şi în cele mai dificile momente se pot baza necondiţionat unul pe celălalt: ,,Am realizat cât de bine mă înţeleg cu fratele meu şi îi mulţumesc lui Dumnezeu că ne-a adus împreună în această aventură. Ştiu că toată viaţa o să fim unul lângă altul, o să ne iubim şi o ne purtăm de grijă!”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...