Cătălin Moroșanu, strigăt disperat de ajutor: ”Haideți, dragi prieteni, să fim alături de el!”

Publicat: 08/08/2018 | 19:04

Cătălin Moroșanu a cerut ajutorul prietenilor săi virtuali! Pugilistul face apel la toți care îl pot ajuta pe Alex, un luptător de MMA care a fost implicat într-un accident rutier și se luptă acum pentru viața lui. (Promotiile zilei la monitoare)

Singura șansă pentru o recuperare completă a lui Alex este transferul la o clinică de specialitate din Viena, unde va avea șansa de a învăța din nou să meargă, să citească, să vorbească, să iubească. Costurile pentru transferul lui Alex sunt de 18.000 euro, iar costurile pentru tratament sunt de peste 150.000 euro.

”Impreuna pentru Alex! Un adevarat luptator care nu renunta niciodata! Haideti dragi prieteni sa fim alaturi de el! ?? Poti face o donatie accesand acest link: https://www.facebook.com/donate/391315271277089/ ”, a scris Cătălin Moroșanu pe contul său de Facebook.

Cine este Alex?

Alex e un baiat de 24 de ani, căruia de copil i-au plăcut activitățile sportive și tot ce înseamna sănătate. Fiind luptător de MMA (Mixed Martial Arts) și instructor de fitness, el a devenit un exemplu pentru cei din jurul lui. Însă în data de 22 Decembrie 2017, Alex a suferit un accident rutier. În urma impactului a rezultat un traumatism cranio-cerebral grav, urmând ca viața lui și a celor ce îl iubesc să fie schimbată radical. Susținut în viață doar de aparate (ventilator mecanic pentru respirație, adrenalină pentru bătăile inimii), Alex a fost sedat două săptămâni pentru a încerca să îi scadă presiunea intracraniană, care îi punea viața în pericol în fiecare minut.

După 6 săptămâni de comă, acesta s-a trezit treptat, în fiecare zi, dând semne minore de viață, dar semnificative pentru familie și prieteni. Din cauza bacteriilor pe care le-a luat din Spitalul Județean din Timișoara, lui Alex i-a fost refuzat transferul către orice clinică de recuperare. Într-un final, centrul Polaris din Cluj a acceptat transferul lui Alex și, în cele din urmă, doctorii de aici au reușit să îi elimine acele bacterii din corp. Pentru el, fiecare zi care trece fără recuperare înseamnă șanse mai scăzute de refacere. (Super oferte la accesorii gaming)

Poti face o donatie accesand acest link: https://www.facebook.com/donate/391315271277089/

 

Citește și...