”Prințișorul taxiurilor” a cerut-o pe patroneasă!

Publicat: 16/05/2019 | 22:55

După ce s-a despărțit de Silvia de la ”Bravo, ai stil”, Ștefan Manolache, cunoscut drept ”Prințișorul taxiurilor”, datorită afacerii prospere pe care tatăl său o deține în Iași, a cerut-o de soție pe noua lui iubită, Alexandra Dumitru, patroneasa unui renumit lanț de saloane de înfrumusețare de la noi din țară. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!)

Povestea de dragoste trăită la intensitate maximă de ”Prințișorul taxiurilor” și Silvia de la ”Bravo, ai stil!” s-a încheiat anul trecut. La scurt timp după ce a părăsit-o definitiv pe câștigătoarea marelui trofeu al cunoscutei emisiuni de la Kanal D, Ștefan Manolache a început o poveste de iubire cu Alexandra Dumitru, o prosperă femeie de afaceri din Capitală.

(VEZI AICI: ȘEFII ANTENEI AU LUAT O HOTĂRÂRE BRUTALĂ: L-AU CONCEDIAT DE LA MATINAL!)

Alexandra a povestit totul la un eveniment

Legătura dintre ”Prințișorul taxiurilor” și focoasa brunetă a avansat extrem de rapid, iar, după doar câteva luni de relație, Ștefan Manolache și-a luat inima în dinți și a cerut-o de soție pe partenera sa. Conform surselor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Alexandra Dumitru a acceptat fără să stea pe gânduri, astfel că, în viitorul apropiat, vom fi martorii unui eveniment fastuos dacă ținem cont de faptul că ambii stau excelent din punct de vedere financiar.  (Cel mai bine platit job din București)

Bruneta este și una dintre fondatoarele unui renumit lanț de saloane de înfrumusețare de la noi din țară, în timp ce Ștefan Manolache, concediat în martie de la Antene, provine dintr-o familie bogată, tatăl său controlând mai multe afaceri.

Alexandra Dumitru a trecut, deja, printr-un mariaj, fiind căsătorită cu un afacerist. De pe urma divorțului, viitoarea soție a ”Prințișorul taxiurilor” s-a ales cu un apartament de lux în zona Herăstrău.

Prezentă la un eveniment monden în urmă cu două zile, Alexandra Dumitru le-a dezvăluit apropiaților că a fost cerută în căsătorie de Ștefan Manolache și că a spus “Da!”. Interesant este faptul că patroneasa este ceva mai în vârstă față de viitorul soț, dar acest lucru, clar, nu a contat.

Ștefan Manolache, cunoscut drept “Prințișorul taxiurilor”, a cerut-o de soția pe iubita sa, Alexandra Dumitru. Prospera femeie de afaceri a acceptat

(CITEȘTE ȘI: ȘTEFAN MANOLACHE, URMĂRIT DE POLIȚIȘTI PE STRĂZILE DIN CLUJ. CE INFRACȚIUNE A COMIS ÎN TIMP CE ERA LA VOLAN)

Ștefan Manolache, palmares de donjuan

”Prințișorul taxiurilor” este cunoscut ca un adevărat donjuan. Tânărul se poate mândri cu un palmares notabil al frumuseților din showbiz-ul autohton. După relația cu Silvia de la ”Bravo, ai stil!”, Ștefan Manolache a “combinat-o” pe colega acesteia Adela Tecuceanu, finalista celui de-al doilea sezon al emisiunii de la Kanal D. Ba mai mult, a fost într-o vacanță de lux cu… nepoata fostului premier Petre Roman.

Ștefan Manolache, în perioada când forma un cuplu cu Silvia de la „Bravo, ai stil!”

(NU RATA: CINE ESTE ȘTEFAN MANOLACHE, FIUL UNUI CONSILIER JUDEȚEAN DIN IAȘI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)