Motivul pentru care celebrul Ion Boschet a fost ”măcelărit” în fața casei!

Autor: I.D.
Publicat: 03/06/2019 | 19:13

Celebrul Ion Boschet a fost bătut măr! Atenție, urmează imagini șocante! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat motivul pentru care ex-iubitul Andreei Spătaru a fost ”măcelărit” în fața casei. Totul ar fi plecat de la o sumă de bani.  În continuare, vă prezentăm firul uluitor al evenimentelor.

(VEZI AICI: POLIȚIA ESTE ÎN ALERTĂ. UN INTERLOP CELEBRU A FOST MUTILAT ÎN BĂTAIE DE ”GARDA DE FIER”)

Ion Boschet, găsit “lat”, de propria soră, în fața blocului!

Ion Boschet, devenit arhicunoscut în urmă cu 11 ani, după un episod controversat – în care era violent cu Andreea Spătaru, iubita lui din momentul respectiv și fostă vedetă Playboy – a încasat, în weekend-ul recent încheiat, o bătaie soră cu moartea! Potrivit unor surse autorizate, interlopul a fost așteptat în fața casei de două persoane, care, pur și simplu, l-au desfigurat.

Totul s-a întâmplat sâmbătă seara, în timpul finalei Ligii Campionilor. Aproape de miezul nopții, Ion se îndrepta spre locuința lui. În fața blocului, l-au așteptat două persoane, cu siguranță bodyguarzi. L-au spart cu bătaia, nu au avut deloc milă! El stă la etajul 1, iar în apartament se mai aflau câteva rude, care vizionau partida. Televizorul era cu sonor maxim, dar, chiar și așa, sora lui Ion Boschet a auzit că omul a început să țipe. A coborât rapid și și-a găsit fratele lat, pe trotuar”, a povestit pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, un apropiat al lui Ion Boschet.

Ion Boschet a ajuns la spital după ce a fost măcelărit în fața blocului de două persoane

Cunoscutul interlop a fost ”măcelărit” în fața locuinței sale, aflată în cartierul Tei din București. A fost “ars” cu bâte, iar făptașii au apelat inclusiv la celebrele box-uri. Ion Boschet a fost, imediat, preluat de o ambulanță și dus la Urgență, unde se află internat și în prezent. Din fericire pentru el, este în afara oricărui pericol. În scurt timp urmează a fi externat.

(CITEȘTE ȘI: S-A ÎNTÂMPLAT DIN NOU! FLORIN SALAM, BĂTUT DE TEMUTUL INTERLOP „FLORIN AL LUI CICI”)

CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a mai aflat că Ion Boschet ar fi fost rupt cu bătaia pentru că nu ar fi înapoiat o sumă de bani pe care ar fi împrumutat-o. În urma acestui incident, un celebru interlop a luat atitudine. Supărat că “fratele” lui a primit o corecție în plină stradă, acesta, cot la cot cu alți interlopi, au decis să pună pe capul făptașilor o “taxă de șmecherie”.

(NU RATA: BREAKING NEWS! RĂFUIALĂ MAFIOTĂ ÎN BURICUL CAPITALEI! CLANUL DACIAN A TĂIAT CU BRICEGELE O FAMILIE CHIAR ÎN TIMP CE MÂNCA)

Pe scurt, oricine îi va pune la respect pe cei doi care l-au bătut pe Ion Boschet va fi răsplătit cu sume deloc de neglijat!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...