S-a întâmplat din nou! Florin Salam, bătut de temutul interlop “Florin al lui Cici”

Publicat: 10/04/2019 | 11:56

Un nou incident uluitor s-a petrecut în lumea maneliștilor! Florin Salam se află la ananghie. ”Regele manelelor” ar fi fost agresat de un temut interlop din București.(Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti) Florin al lui Cici a povestit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, cum a decurs conflictul pe care l-a avut cu cântărețul. (CITEȘTE ȘI: FIUL SCRIITORULUI ANDREI PLEȘU A FOST FILAT DE ”UMBRELE” SERVICIILOR ÎNCĂ DIN TOAMNA LUI 2018!)

La aproximativ jumătate de an după ce a fost bătut și răpit în Italia, Florin Salam se pare că a fost din nou protagonistul unor momente tensionate. Recent, cântărețul ar fi fost implicat într-o nouă dispută. (Cele mai mari studiouri de videochat din Bucuresti) Totul ar fi degenerat după ce artistul ar fi refuzat să-i compună o piesă fiului unui cunoscut interlop din Capitală. (NU RATA, AICI: E OFICIAL! A DEPUS DIVORȚUL: ”M-A DAT AFARĂ DIN CASĂ! AM FĂCUT ȘI PE PLACUL MAMEI MELE…”)

Din mărturisirile pe care Florin al lui Cici le-a făcut, în exclusivitate pentru site-ul nr. 1 din România, reiese că acesta s-ar fi întâlnit, marți, în zona Apărătorii Patriei din Capitală, cu Florin Salam. După ce ar fi purtat o discuție aprinsă, interlopul i-ar fi aplicat o corecție fizică manelistului, care ar fi încercat să evite orice conflict, prin… fugă.

”Florin s-a haladit. L-am rugat să îmi facă o piesă pentru băiatul meu, dar mi-a zis că nu are timp. Ne-am văzut la Apărători. I-am dat un capac șmecherește și l-am alergat, dar nu l-am prins, că a fugit. S-a speriat foarte tare. Hai să vedem ce șmecher se bagă, acum, că l-am bătut pe Florin Salam”, a declarat Florin al lui Cici, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Florin al lui Cici susține că i-a dat un “capac” lui Florin Salam

Florin Salam, răpit și bătut în Italia

Toamna trecută au fost clipe de coșmar pentru Florin Salam, la un botez, în Milano. Manelistul și un interlop cunoscut sub numele de Lower Stan au fost personajele principale. Zeci de minute, bărbatul s-a distrat pe melodiile artistului și a dat dedicație după dedicație. La un moment dat, din senin, Lower Stan i-a aplicat un pumn în figură manelistului (VEZI AICI DETALII)Agresorul a lovit atât de puternic, încât Florin Salam a căzut din picioare.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...