Bianca și iubitul, prin oraș cu un super-Ferrari de 400.000 €!

Autor: I.D.
Publicat: 03/06/2019 | 03:45

Am putea spune că Biancăi Drăgușanu și lui Alex Bodi le plac mult împăcările. În urmă cu două săptămâni le-a ieșit pentru a treia oară, după ce, recent, ”s-au rupt norii” deasupra lor în timpul unei vacanțe în Spania. Bodi a dus ceva muncă de lămurire s-o împace pe frumoasa blondă, iar după ce i-a reușit efortul, s-au răsfățat într-un super-Ferrari! CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a obținut imagini în exclusivitate! (Avantajele oferite de un studio de videochat) 

Furioasă după ultima ceartă cu Alex Bodi, Bianca Drăgușanu a declarat într-o emisiune că, de fapt, singurul bărbat care a avut însemnătate în viața ei a fost Victor Slav, tatăl fetiței sale. Nu a durat însă foarte mult și musculosul afacerist a reușit s-o readucă la sentimente mai bune. Cearta pe care au avut-o în timpul unei vacanțe în Spania o făcuse să fie foarte categorică în a termina relația, doar că sentimentele celor doi par să fie mai puternice decât orgoliile lor. (Citește și: Bianca Drăgușanu, la momentul adevărului. Câți copii își mai dorește blondina)

La bordul unui superb Ferrari 488 Pista

Așa că celebrul cuplu s-a afișat din nou împreună, în urmă cu nici două săptămâni, la o petrecere mondenă, unde au fost doar un zâmbet. Iar de-atunci totul a mers ca pe roate!

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, i-a întâlnit recent în timp ce ieșeau dintr-un restaurant select din Herăstrău și se urcau într-o bijuterie de mașină, un Ferrari 488 Pista care valorează 400.000 de euro! Acum, nu știm dacă zâmbetul acela mare, de satisfacție, îl avea Alex pentru că a reușit să-o recâștige pe Bianca sau pentru că și-a permis un cadou la care unii doar visează. (Cel mai bine platit job din București)

Bianca și Alex, în superbul Ferrari
Bianca și Alex, în superbul Ferrari

Când alții au și tu nu ai, să nu fii invidios, că o să pierzi din start! Fii de două ori mai ambițios, că indiferent de cât timp va trece, vei avea șansa să câștigi și să obții ce-ți dorești!”, a scris Alex Bodi într-un mesaj pe Instagram.

(Citește și: CÂTE CLASE A TERMINAT BIANCA DRĂGUȘANU. CE STUDII ARE, DE FAPT, VEDETA)

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat în 2014

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi le-au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, Bianca și Victor au divorţat.

(VEZI AICI: Victor Slav a dezvăluit cum erau partidele de amor cu Bianca Drăgușanu)

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu mai prezintă emisiunea “Te vreau lângă mine”. Ea a fost înlocuită cu Andreea Mantea.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...