Iubita lui Liviu Dragnea este însărcinată?! Primele imagini care ar ”trăda-o” pe Irina Tănase

Autor: I.D.
Publicat: 04/06/2019 | 07:41

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate națională, imaginile momentului. Iubita lui Liviu Dragnea are gesturi de graviduță! (Avantajele oferite de un studio de videochat)  Irina Tănase și-a mângâiat burtica la scurt timp după ce a părăsit cabinetul avocatului. Cu toate acestea, apropiații tinerei susțin că o sarcină este foarte puțin probabilă și vin cu argumente de neclintit. (CITEȘTE ȘI: BIANCA ȘI IUBITUL, PRIN ORAȘ CU UN SUPER-FERRARI DE 400.000 €!)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Irina Tănase în fața cabinetul avocatului lui Liviu Dragnea, acolo unde a mers împreună cu fiul acestuia, Valentin.(Cel mai bine platit job din București)

Iubita fostului lider PSD a părăsit cabinetul foarte degajată și a arătat o formă fizică de invidiat, dar și un zâmbet larg. La un moment dat, Irina Tănăse a recurs la  câteva gesturi care duc cu gândul că ar purta în pântece un copil. În timp ce se îndrepta spre mașina care o aștepta în apropiere, Irina și-a mângâiat, în repetate rânduri, abdomenul cu mâna stângă.

Irina Tănase și fiul lui Liviu Dragnea pleacă din cabinetul avocatului

Apropiații demontează varianta sarcinii

Chiar dacă ipostazele în care a fost imortalizată iubita cunoscutului politician întăresc zvonurile conform cărora aceasta ar fi însărcinată, apropiații familiei demontează cu tărie toate speculațiile care se fac pe această temă. (NU RATA, AICI: CRISTINA SPĂTAR ÎȘI ASUMĂ ÎN SFÂRȘIT RELAȚIA CU EX-GINERELE LUI VADIM TUDOR! AVEM DECLARAȚII ÎN PREMIERĂ)

Irina Tănase și-a mângâiat burtica

Surse apropiate familiei Dragnea ne-au mărturisit că nu cred deloc în varianta unei sarcini. Și asta pentru că, în luna martie, tânăra ar fi fost supusă unei interventii chirurgicale care nu i-ar fi permis, sub nicio formă, acest lucru. Potrivit acestora, tânăra și-ar fi revenit complet abia în luna aprilie, atunci când Liviu Dragnea a acuzat, la rândul lui, probleme medicale. Ceea ce ar exclude, matematic, posibilitatea ca Irina să fie însărcinată. (VEZI ȘI: A PLOUAT CU BANI LA NUNTA DINTRE FIUL PRIMARULUI & MOȘTENITOAREA UNEI SUPER-AVERI)

Liviu Dragnea alături de tânăra sa iubită

Cum a reacționat Irina Tănase după condamnarea lui Liviu Dragnea

Liviu Dragnea și iubita lui, Irina Tănase, urmau să se căsătorească. Fostul lider PSD este de câțiva ani într-o relație cu blonda cu 31 de ani mai tânără, el având 56 de ani, iar ea doar 25. Discreți, Liviu Dragnea și Irina Tănase au evitat să vorbească despre relația lor și s-au ferit încă de a început de ochii presei.

Tânăra a fost contactată de mai multe publicații pentru a comenta condamnarea partenerului ei la închisoare, dar ea a refuzat să dea detalii prea multe. (NU RATA, AICI: IMAGINI SFÂȘIETOARE LA PARASTASUL LUI RĂZVAN CIOBANU)

Vă reamintim că, în 27 mai, președintele PSD a fost condamnat la trei ani şi șase luni de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman. Decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie este definitivă. (NU RATA: FOSTA LOGODNICĂ DĂ DE PĂMÂNT CU PASTRAMĂ DUPĂ NUNTĂ: ”EL TREBUIA SĂ POARTE ROCHIE ȘI BRIGITTE PANTALONI!”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...