Cristina Spătar își asumă în sfârșit relația cu ex-ginerele lui Vadim Tudor! Avem declarații în premieră

Publicat: 02/06/2019 | 22:07

Cântăreața Cristina Spătar începe să-și asume relația pe care o are, de câțiva ani, cu antrenorul de fitness mai tânăr cu 22 de ani, fostul iubit al mezinei lui Corneliu Vadim Tudor. (Cel mai bine platit job din București)Aceasta susține că i-a cunoscut și copiii și că se înțeleg foarte bine. În schimb, pe fostul soț Cristina îl atacă dur! Artista a mărturisit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, emisiune difuzată de România TV, că încă așteaptă pensia alimentară pentru cei doi copii. 

Viața de regină a Cristinei Spătar s-a transformat, de câțiva ani. Cântăreața a părăsit palatul în care a locuit alături de fostul soț și s-a mutat cu cei doi copii într-un apartament modest, la ușa căruia mai bate din când în când și iubitul cu 22 de ani mai tânăr, pe care nu-l mai ține atât de ascuns. (CITEȘTE ȘI: CRISTINA SPĂTAR S-A MUTAT CU CHIRIE, ÎNTR-UN BLOC DIN CAPITALĂ: ”AȘA E CÂND TE DĂ BĂRBATUL AFARĂ!”)

”- Cu viața sentimentală?
– Păi, de trei ani tot îmi revin, doi ani și jumătate.
– Copiii îl cunosc?
 – Da.
 – S-au obișnuit cu el, nu?
 – Da.
– Fostul soț plătește pensie alimentară?
 – Nu. Deocamdată… deocamdată, așteptăm.
 – La cât s-ar ridica pensia alimentară?
 – Și asta e un mare secret. E foarte mică și nu pot să divulg. Așa, una normală, de oameni normali… la nivelul lui…”, a mărturisit Cristina Spătar pentru CANCAN.RO, emisiune difuzată de România TV. (Avantajele oferite de un studio de videochat)

Cristina Spătar și-a scos la vânzare ceasurile de aur

Cântăreaţa şi-a scos la vânzare şi o parte din colecţia de ceasuri din aur, pe care le oferă la preţuri cu mult sub valoarea reală. Cristina a şi recunoscut că nu se mai poate bucura de luxul de altădată şi că problemele financiare îi dau bătăi de cap. (VEZI ȘI: CRISTINA SPĂTAR, FOTOGRAFIE SEXY ÎN AȘTERNUTURI)
”Așa cum are toată lumea în ziua de azi. Voi știți, concurența e mare, concertele din ce în ce mai puține… asta e”, a mai spus Cristina Spătar.
13.500 de euro ar obţine pe ceasuri dacă ar reuşi să le vândă. Cristina le-ar fi primit de la fostul iubit, italianul Mirco Maschio, cu care plănuia să se şi căsătorească. Pe lângă acestea, a mai scos din garderobă şi o geantă pe care speră să obţină 3.000 de euro. Garderoba şi bijuteriile fostei regine R&B sunt mai valoroase chiar şi decât cele ale unei purtătoare de sânge albastru. Numai inelul de logodnă valorează cât o garsonieră: 43.000 de euro.
Cristina a avut, de-a lungul vieții, lipici la afaceriști milionari, precum Mirco Maschio sau Alexander Adamescu. Actualul iubit, însă, e doar mult mai tânăr, cu… vreo 22 ani. Tibi îi era antrenor personal Cristinei, iar o serie de fotografii apărute în presă au lansat multe semne de întrebare cu privire la apropierea lor. Evident, au dezminţit orice zvon, deşi se afişau împreună şi la evenimente mondene. Acum nu mai e nevoie de niciun cuvânt, imaginile obținute de revista Ciao! spun totul despre relația celor doi.

Cristina Spătar și Tibi, imortalizați în tandrețuri

Înainte de miezul nopţii, Cristina îl aştepta pe Tibi în maşină. Acesta a ieșit dintr-un supermarket cu câteva cumpărături, apoi a urcat lângă cea supranumită regina R&B. Cristina s-a aplecat pe bancheta din spate, de unde și-a cules poşeta. A cotrobăit prin ea, apoi i-a înmânat ceva pe placul tânărului. În semn de mulţumire, Tibi i-a răspuns cu un sărut senzual. Panicaţi, s-au uitat apoi în jurul lor ca nu cumva cineva să-i fi zărit.
Fix cu o zi înainte ca bomba să explodeze în revista Ciao, Tibi a fost informat de materialul care urma să apară. Deşi susţinea că s-a despărţit de mezina lui Corneliu Vadim Tudor de câteva luni, acesta a chemat-o numaidecât să-i explice că urma să-l vadă în tandreţuri cu regina R&B. Ulterior, Cristina Spătar a povestit că tânărul antrenor este asociatul ei într-un business cu corsete şi a lăsat să se înţeleagă că n-ar fi deranjată dacă s-ar asocia şi sentimental.
”- Lumea vorbeşte că de fapt tu ai slăbit cu ajutorul noului tău iubit care este antrenor de fitness.
 – Nu este iubitul meu, dă-mi voie să nu vorbesc de viaţa personală, este partenerul meu de afaceri în această afacere, avem o firmă împreună şi cred că o să ne mai vedeţi împreună. 
 – E posibil să se lege ceva?
 – E posibil, mai ştii… orice e posibil.
– În iubire crezi în continuare…
– Da, nu mai cred în căsătorie şi nici n-o să mai fie cazul vreodată.
 – Nu te-ai mai căsători niciodată?
 – Nu!
 – Bagi mâna în foc?
– O bag!
 – Şi dacă întâlneşti sufletul pereche?
 – Dă-mi voie să nu mai spun nimic”, spunea Cristina Spătar.
”În primul rând, vreau să fiu scoasă din această ecuaţie pentru că e ruşinos şi penibil să vorbesc despre relaţia unui puşti de 22 de ani şi a unei femei care i-ar putea fi mamă. Vreau ca numele de Vadim Tudor să nu se mai asocieze cu asemenea persoane pentru că nu mă reprezintă şi am destule probleme de care să-mi fac griji ca să mă împiedic de ceva atât de minuscul. În tot acest timp în care el îşi construia relaţia cu această femeie, noi doi ne-am mai văzut, ba chiar a încercat să se împace cu mine”, mărturisea atunci Jeni Vadim.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...