Cristina Spătar s-a mutat cu chirie, într-un bloc din Capitală: ”Așa e când te dă bărbatul afară!”

Publicat: 13/01/2019 | 15:18

La sfârșitul anului trecut, Cristina Spătar a fost nevoită să părăsească luxoasa vilă cu ieșire la Lacul Crevedia, proprietate a fostului ei soț. Acum artista s-a mutat cu chirie, într-un bloc din Capitală.

A divorțat în 2016, dar a continuat să locuiască sub același acoperiș cu tatăl copiilor ei. Situația însă s-a schimbat brusc la sfârșitul anului trecut atunci când fostul ei soț i-a cerut să se mute din vila în care locuiau împreună. Cristina Spătar a fost nevoită să-și facă bagajele și să se mute, împreună cu cei doi copii pe care îi are, cu chirie, într-un bloc din Capitală. (CITEȘTE ȘI: CRISTINA SPĂTAR, FOTOGRAFIE SEXY ÎN AȘTERNUTURI: ”DUPĂ MUNCĂ!”)

„Așa e când te dă bărbatul afară din casă”, și-ar fi vărsat ea năduful în fața unei vecine care i-a devenit mai apropiată.

Cristina Spătar a fost în depresie

Cristina Spătar a reușit să rămână însărcinată, după mai multe fertilizări in vitro și a trecut și printr-o perioadă de depresie. Artista a povestit cu sinceritate despre momentele tulburătoare prin care a trecut. A fost nevoită să facă nu mai puțin nouă fertilizări in vitro pentru a avea copii. (VEZI ȘI: IULIA ALBU O DESFIINȚEAZĂ ȘI PE CRISTINA SPĂTAR: ”FACE RECLAMĂ LA FOTOTAPET”!)

”Mi-a fost foarte greu în perioada în care am născut. Într-adevăr a existat depresie după nașterea copiilor, depresie specifică perioadei. După aceea a fost o perioadă foarte dureroasă puțin înainte de divorț și după divorț.

Poate a fost mai ușoară după ce fostul meu soț mi-a cerut divorțul, pentru că am înțeles că acela e finalul și nu mai am nicio speranță și m-am consolat, m-am resemnat. Dar oricum nu a fost ușor, pentru că a trebuit să mă resetez și să mă gândesc la o nouă viață, o nouă viață fără el, doar cu copiii. Eu sunt o persoană foarte puternică, viața mi-a dat foarte multe lovituri”, mărturisea Cristina Spătar în urmă cu ceva timp.

Citește și...