Cristina Spătar, fotografie sexy în așternuturi: ”După muncă!”

Publicat: 15/10/2018 | 10:58

Cristina Spătar a postat pe Instagram o fotografie sexy, făcută în așternuturile dormitorului. Vedeta este îmbrăcată într-un body minuscul și, pentru ca prietenii virtuali să nu aibă semne de întrebare, a scris în dreptul fotografiei ”După muncă”. 

Cristina Spătar are 46 de ani și nu dă semne că ar dori să renunțe, cumva, la fotografiile în care apare mai mult dezbrăcată. Deși a fost criticată pentru unele dintre fotografiile sale – Iulia Albu fiind cea mai acidă, de fiecare dată -, Cristina rămâne consecventă plăcerii de a prezenta prietenilor din mediul online fotografii provocatoare. Și mulți vor spune, cu certitudine, că astfel de fotografii trebuie să mai apară.

Așa s-a întâmplat și acum. Vedeta zâmbește dintre așternuturi, iar urmăritorii săi o pot admira în voie. Body negru, minuscul, zâmbet de femeie încrezătoare în farmecele sale indiscutabile.

CITEȘTE ȘI: IULIA ALBU O DESFIINȚEAZĂ ȘI PE CRISTINA SPĂTAR: ”FACE RECLAMĂ LA FOTOTAPET”!

Cristina Spătar, fotografie sexy în așternuturi. ”Obosită și satisfăcută”

Cristina Spătar a susținut un concert la Bacău. Imediat după terminarea concertului, vedeta s-a dezbrăcat de costumul popular și a scos la vedere formele voluptoase. Dorin să se relaxeze după muncă, s-a îmbrăcat într-un body negru, mulat pe corp, accesoriu vestimentar care a lăsat ”silicoanele” la vedere.

În ciuda oboselii, Cristina Spătar este un zâmbet din cap și până în vârfurile degetelor de la picioare. „#După muncă #obosită #și #satisfăcută”, a scris eaîn dreptul fotografiei.

Cristina Spătar a divorțat de fostul soț în 2016, iar cei doi au împreună doi copii, pe Albert, respectiv Aida Maria. Debutul său oficial pe piața muzicală românească a avut loc în 1991, la festivalul de la Mamaia.

CITEȘTE ȘI: CRISTINA SPĂTAR, DEZVĂLUIRI DIN PERIOADA CÂND ERA CĂSĂTORITĂ: „AM FĂCUT NOUĂ FERTILIZĂRI IN VITRO!”

Citește și...