Iulia Albu o desființează și pe Cristina Spătar: ”Face reclamă la fototapet”!

Publicat: 28/09/2018 | 14:27

Iulia Albu o desființează și pe Cristina Spătar, după ce avusese numai reproșuri de făcut la adresa Andreei Bălan. Atunci când e vorba despre ținute alandala, Iulia Albu nu are rețineri. Ce-i în gușă și-n căpușă, dă de înțeles de fiecare dată. Trofeul WOW nu este la îndemâna oricui, iar trofeul BAU a început să îi sperie pe mulți. 

Totul a pornit de la o fotografie ”dezgolită” pe care a postat-o Cristina Spătar pe pagina de Instagram. Vedeta apare îmbrăcată într-un furou negru, în fața unui fototapet cu maci. Urmăritorii săi au lăsat comendatii laudative.

”Superbă”, ”Wow, ce frumusețe sexy”, ”Cristina, tu chiar întinerești?”, ”Superbă”, ”Sexi”, ”Frumoasă foc”, au foat unele dintre ele.

Numai că reacția Iuliei Albu a fost la cealaltă extremă: ”Cristina Spătar face reclamă ori la fototapet, ori la lenjerie ieftină, ori la altceva. Nu-mi dau seama la ce… Probabil este prea complexă imaginea pentru gusturile mele, însă cu siguranță nu o face cu succes. De ce Dumnezeu s-ar afișa cineva în acest fel pe o rețea de socializare, oricare ar fi ea…?!? Decât dacă este pe Tinder”, a scris Iulia pe blogul personal.

Nu se știe, încă, dacă Cristina Spătar a luat sau nu în considerare părerea Iuliei Albu.

Citește și Iulia Albu, despre apariția lui Cezar Ouatu la X Factor Marea Britanie. „Poartă o pălărie pe care o detest!

Citește și...