Iulia Albu, despre apariția lui Cezar Ouatu la X Factor Marea Britanie. „Poartă o pălărie pe care o detest!”

Publicat: 27/09/2018 | 14:04

Iulia Albu a scris pe blogul personal despre apariția lui Cezar Ouatu la X Factor din Marea Britanie. Stilista a făcut câteva aprecieri legate de look-ul lui Cezar, fără a omite celebra pălărie pe care o poartă acesta. Poate că mulți dintre cititorii blogului Iuliei Albu s-ar fi așteptat ca aceasta să îl desființe pe cântăreț, mai ales după ce acesta, pe scena concursului X Factor, nu a insistat asupra faptul că este român. Însă abordarea a fost cu totul alta.

”Poartă o pălărie pe care o detest”, scrie Iulia Albu, apoi a continuat: ”Evident că aparent ceea ce urmează să spun este mai evident decât evoluția Bitcoin-ului”. Da, Iulia Albu este deranjată de felul în care își poartă Cezar Ouatu pălăria (”pe ceafă”), însă asta nu a împiedicat-o să îi ofere un trofeu WOW. Iar ceea ce a determinat-o să ia această decizie este tocmai ”look-ul curat, modest și talentul incredibil” al lui Cezar Ouatu.

Citește și ”Oana Roman reacționează la adresa celor care spun că are probleme cu greutatea”

”Poate că pe unii dintre voi v-a deranjat momentul în care a spus că este din Ploiești dar că a studiat la Milano pentru că nu a subliniat faptul că este, citez român’. Poate că totuși studiile pe care le are sunt cel puțin la fel de importante ca cetățenia, cel puțin pentru mine. Dar poate că nu ar trebui să vă declarați atât de ofensați având în vedere că în momentul în care a participat la Eurovision nu puțini au fost cei care l-au hulit”, a mai scris Iulia Albu pe blogul personal.

La finalul postării, Iulia Albu transmite că ”a fi român, croat sau italian nu este o definiție a cine ești, de fapt, tu. (…) Cezar Ouatu… este el”.

”Nu mi-a fost rușine vreodată că sunt român”, spune Cezar Ouatu

Cezar Ouatu a fost acuzat că s-a prezentat drept italo-român și nu român, așa cum ar fi trebuit. Scandalul iscat în mass-media l-a determinat pe artist să își explice alegerea.

„Nu mi-a fost ruşine vreodată că sunt român. Asta o spun în gura mare. Dar eu nu m-am dus acolo să reprezint neapărat România, m-am dus să mă reprezint pe mine ca artist şi «să joc în altă ligă a industriei muzicale», consemnează Ciao.ro. Cezar Ouatu a mai spus și că ”trebuie să recunosc, şi aş fi ipocrit să nu spun chestia asta, că m-am născut în România, am avut copilăria mea în România, dar din punct de vedere artistic, şi mulţi români nu ştiu treaba asta, eu am început în Italia”.

Citește și ”Fierbe Dunărea, nori de aburi s-au ridicat deasupra apei! Fenomenul straniu produs la Galaţi”

Citește și...