El este românul care conduce un Bugatti Chiron: primul test cu mașina de 3,5 milioane de Euro

Publicat: 28/11/2018 | 20:32

Bogdan este românul care a condus un Bugatti Chiron, cea mai scumpă mașină de serie a momentului. Automobilul de 1500 cp a fost special comandat de un client din Bulgaria, acolo unde a și fost să conducă mașina Bogdan.

Soferul s-a dus la Sofia, in Bulgaria, ca sa conduca si sa testeze un Bugatti Chiron de 3,5 milioane de Euro. Se pare ca si in Romania exista unul sau doua astfel de automobile, detinute de milionarii tarii (nu doar clienti fideli ai sampaniei Armand de Brignac, ci si clienti de masini de super-lux), dar acestia le tin ascunse, motiv pentru care soferul a contactat un proprietar din Bulgaria pentru a conduce si a prezenta aceasta masina spectaculoasa. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Chironul are 1500 cp si este o masina ce nu mai are nevoie de alte prezentari. Este cea mai rapida si cea mai performanta pe care banii o pot cumpara de serie, capabila sa depaseasca cu mult pragul celor 400 km/h. Fiind o masina atat de rara si scumpa, nu e de mirare ca este tratata ca un bibelou de proprietarul din Sofia. Acest exemplar personalizat face parte din seria limitata de numai 500 de unitati construite. (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Citește și...