Cum arată azi cântăreața care a ”dinamitat” showbizul. Este total transformată! Și-a operat nasul și…

Publicat: 04/06/2019 | 22:50
Cântăreața Betty Stroe, care acum aproximativ 10 ani se afla în centrul unor mari controverse, alături de fostul ei impresar Radu Baron, a reușit să se reinventeze și face furori în ultima vreme, atât pe internet, cât și la concerte. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!) Tânăra a trecut de la stilul etno-popular, la stilul latino-dance, iar în show-urile ei este ajutată și de celebrul coregraf Willmark, dar și de două dansatoare apetisante. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA vă prezintă imagini de ultimă oră cu artista care a ”dinamitat” showbizul. Transformarea este totală! (VEZI ȘI: ÎNVINOVĂŢITĂ DE MOARTEA TATĂLUI EI, BETTY STROE SE APĂRĂ: „S-A SINUCIS. PROBABIL A AVUT MOTIVELE LUI”)
Toate aceste schimbări în bine care i-au rotunjit veniturile – artista având în această perioadă o grămadă de evenimente și de concerte – s-ar fi datorat iubitului ei, Kapros Zsolt, cel pentru care l-ar fi părăsit pe Radu Baron și care i-a devenit impresar.  (Cel mai bine platit job din București)

S-a făcut și mai frumoasă

Betty își pune în valoare noul nas
Dar asta nu este tot. Schimbările în bine nu s-au oprit aici! De câteva luni, artista s-a făcut și mai frumoasă; ea și-a transformat o parte a feței care o deranja. Vedeta avea nasul mai lung, cu nările mai mari și ușor acvilin. „Defecte” au dispărut ca prin farmec de câteva luni, de când Betty își expune pe rețelele sociale un năsuc mic și drăguț. (NU RATA: BETTY DE LA ”ETNIC”, TRANSFORMARE TOTALĂ DE LOOK ŞI DE STIL)

„Era complexată de mică de forma nasului ei”

Betty, în urmă cu aproximativ șapte ani
„Deși ea declara că nu este o adeptă a chirurgiei estetice, și-a călcat recent pe principii și a recurs la o operație estetică, ca să își facă nasul mai mic. Și-a făcut pe ascuns rinoplastie, o intervenție chirurgicală pe care o dorea de multă vreme, pentru că era complexată de mică de forma nasului ei. Mai ciudat este că Betty și-a făcut această intervenție înainte să lanseze o piesă motivațională, care să le încurajeze pe toate femeile să se simtă bine în pielea lor…
Cine știe ce rațiuni o fi avut! Dar ea mereu și-a dorit să aibă un nas mai mic, «în vânt», și abia acum, la vârsta de 33 de ani, a avut curajul să-și facă acest procedeu, dar fără să spună fanilor ei despre această schimbare”, a dezvăluit un apropiat al artistei pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

A schimbat diferite look-uri

Betty și-a schimbat total stilul
De altfel, Betty este mereu un model de discreție; ea trăiește de mai bine de 10 ani cu Zsolt, dar niciodată cei doi nu au dat declarații despre relația lor, fiind o familie modernă. Potrivit surselor noastre, cei doi nu ar intenționa să se căsătorească, considerând că «o hârtie» nu consolidează relația. Și nu au nici copii. Au doar o pisică. (CITEȘTE AICI: O CELEBRA CANTAREATA SI-A ANULAT NUNTA IN ULTIMUL MOMENT)
De-a lungul timpului, Betty a schimbat diferite look-uri, trecând de la stilul etno, când era îmbrăcată în costume populare, la stilul dark, cu părul negru, despletit, până la stilul latino de acum, cu părul blond, picioare dezgolite, rochițe scurte colorate și paiete.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...