Noul șef al Bercenarilor i-a ”fugărit” prin oraș pe membrii Brigăzii Bibiloi + a celebrat răfuiala la ziua”Bodyguardului lui Dumnezeu”

Publicat: 05/06/2019 | 23:04

Freamăt mare în lumea interlopă din Capitală! Un mega-război stă să înceapă între Mircea Nebunu și Nicușor Dumitrescu, cunoscut drept ”Bibiloi”. (Avantajele oferite de un studio de videochat) Din câte se pare, miza scandalului este supremația în cartierul Berceni, acolo unde clanul Sportivilor își are ”sediul” central. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, amănunte de-a dreptul incredibile.(CITEȘTE ȘI: ”PRINȚUL CRIPTOMONEDELOR” A RUPT BUCUREȘTIUL ÎN DOUĂ. A APĂRUT CU UN BUGATTI CHIRON DE 4.000.000 €!)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor detalii uluitoare despre cel mai recent scandal din lumea interlopă. (Cel mai bine platit job din București) După ce, în urmă cu aproximativ un an, noul șef i-a ”dat interval” temutului Bibiloi, de curând lucrurile se pare că au degenerat în Berceni, acolo unde clanul Sportivilor își are ”sediul”.

Potrivit unor surse D.A.S, recent, Mircea Nebunu, cunoscut drept ”șeful Bercenarilor” a strâns o brigadă calificată și, cu ajutorul a cinci mașini, i-a ”fugărit” prin București pe membrii „Brigăzii Bibiloi”. După o urmărire desprinsă parcă din filmele de acțiune, Mircea Nebunu a mers să celebreze răfuiala într-un mall din nordul Capitalei, acolo unde își serba ziua vestitul Mircea Ursu, cunoscut în lumea interlopă drept ”Bodyguardul lui Dumnezeu”. (NU RATA, AICI: IMAGINI DE ULTIMĂ ORĂ CU ELENA UDREA & FETIȚA EI ÎN COSTA RICA)

Mircea Ursu a organizat o mega-chermeză alături de nume sonore din lumea bună într-un centru comercial din București

A celebrat răfuiala la mall!

Potrivit surselor noastre, după închiderea centrului comercial, Mircea Ursu a organizat o mega-chermeză alături de nume sonore. Și, ca tacâmul să fie complet, după ce s-au delectat cu cele mai rafinate băuturi, băieții de oraș s-au distrat pe muzica lăutarilor Dani Mocanu și Leo de la Kuweit. (NU RATA, AICI: FOSTUL PREZENTATOR TV A RUPT-O DEFINITIV CU SOȚIA ȘI… RECUPEREAZĂ ”TIMPUL PIERDUT” ÎN CĂSNICIE! DECLARAȚII ÎN PREMIERĂ)

De unde a pornit scandalul

Mircea Nebunu și Nicușor Dumitrescu au început ca prieteni și ar fi participat împreună, cu ani în urmă, la mai multe recuperări și lupte de stradă. De altfel, în 2010, când Bibiloi s-a însurat, cei doi și-au oferit dedicații, pe ritmurile lui Florin Salam.

Ulterior, între ei s-a produs o ruptură, după ce Bibiloi ar fi aflat că Nebunu și-ar fi “turnat” amicii autorităților. La momentul respectiv, Nicușor Dumitrescu se afla în penitenciar și ar fi promis, de față cu mai multe persoane, că îl va distruge pe Mircea Băluș, zis Nebunu. (NU RATA, AICI: CUM ARATĂ AZI CÂNTĂREAȚA CARE A ”DINAMITAT” SHOWBIZUL. ESTE TOTAL TRANSFORMATĂ! ȘI-A OPERAT NASUL ȘI…)

Mircea Nebunu este supranumit ”șeful Bercenarilor”

Cine este Mircea Nebunu

Mircea Nebunu, unul dintre cei mai temuţi lideri ai lumii interlope bucureştene, care îşi ameninţa duşmanii că îi bagă în ciment, a ieşit din închisoare în urmă cu mai bine de doi ani. Eliberarea acestuia a trezit o adevărată isterie pe site-urile de socializare. Lăutarii au reacţionat imediat şi i-au compus o melodie personalizată, în care l-au denumit „Regele”.

Mircea Băluş, considerat liderul grupării Sportivilor, cunoscut în Capitală sub numele de Nebunu, a fost eliberat condiţionat după ce, iniţial, primise o pedeapsă de zece ani de închisoare pentru mai multe fapte cu violenţă. Momentul a fost marcat în mod fastuos în Berceni, unde gruparea condusă de acesta îşi are cartierul general.

Mircea Nebunu a petrecut alături de prietenii săi apropiaţi, în timp ce pe Facebook mesajele de genul “A ieşit regele””Bine ai venit acasă, şeful şmecheriei… regele Bucureștiului…” şi altele la fel de măgulitoare, au curs cu sutele. (NU RATA, AICI: NOUL ȘEF AL LUMII INTERLOPE MIRCEA NEBUNU I-A ”DAT INTERVAL” TEMUTULUI BIBILOI!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...