Noul șef al lumii interlope Mircea Nebunu i-a ”dat interval” temutului Bibiloi!

Publicat: 27/08/2018 | 23:27

Lumea interlopă din București este în fierbere. (Console si accesorii gaming) Un scandal teribil ar urma să înceapă între Mircea Băluș, zis Nebunu, și Nicușor Dumitrescu, cunoscut drept Bibiloi, miza fiind supremația în cartierul Berceni, unde Clanul Sportivilor își are “sediul” central. Primul, care ar fi noul șef al lumii interlope, nu a stat pe gânduri și i-a ”dat interval” rivalului. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile.

Bibiloi ar fi trecut, deja, la “treabă” și este la un pas să preia frâiele unui cunoscut restaurant din zonă. În plus, l-ar fi amenințat pe Cristi Calu, o altă figură marcantă a lumii interlope din Berceni, căruia i-ar fi cerut o sumă de bani. (Super oferte la accesorii gaming

Cristi Calu a apelat, imediat, la Mircea Nebunu, de care îl leagă o strânsă prietenie. Liderul grupării “Sportivilor”, așa cum a fost catalogat de DIICOT în diferite dosare, și-a strâns “armata”, care era pregătită de o intervenție sângeroasă. Nu s-a mai ajuns, din fericire, la o confruntare, dar Nebunu l-ar fi invitat pe Bibiloi să iasă pe „interval” (n.r. luptă corp la corp, între două persoane) și, astfel, să clarifice cine este numărul 1 în Berceni (VEZI AICI: LOVITURĂ TERIBILĂ PENTRU MIRCEA NEBUNU. A PRIMIT 9 ANI DE ÎNCHISOARE, IAR MASCAŢII…)

Pentru moment, Bibiloi a amânat „intervalul” și preferă să stea “la cutie”, fiind eliberat condiționat. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile scandalului dintre Mircea Băluș, zis Nebunu, și Nicușor Dumitrescu, cunoscut drept Bibiloi.

Bibiloi a ieșit de la pușcărie înainte de Paște și intenționează să preia controlul asupra cartierului Berceni. Ar fi început, deja, să-și delimiteze zona de domnie cu Restaurantul > de la Casino-ul din Sun Plaza.

Recent, a fost peste Cristi Calu, care se afla cu copiii lângă el, și i-a cerut taxă de șmecherie. Cristi Calu a apelat la Mircea Nebunu, că sunt buni prieteni. Nebunu a venit cu brigada pregătită de măcel, înarmată până în dinți, să-l pună la punct pe Bibiloi!

Acum, Nebunu i-a dat și interval, vrea să se bată cu Bibiloi bărbătește, parte în parte. Bibiloi a amânat, pentru moment confruntarea, dar a jurat răzbunare”, au precizat surse din Clanul Sportivilor pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Cine este Mircea Nebunu

Mircea Nebunu, unul dintre cei mai temuţi lideri ai lumii interlope bucureştene, care îşi ameninţa duşmanii că îi bagă în ciment, a ieşit din închisoare în urmă cu aproape doi ani. Eliberarea acestuia a trezit o adevărată isterie pe site-urile de socializare. Lăutarii au reacţionat imediat şi i-au compus o melodie personalizată, în care l-au denumit „Regele”.

Mircea Băluş, considerat liderul grupării Sportivilor, cunoscut în Capitală sub numele de Nebunu, a fost eliberat condiţionat după ce, iniţial, primise o pedeapsă de zece ani de închisoare pentru mai multe fapte cu violenţă. Momentul a fost marcat în mod fastuos în Berceni, unde gruparea condusă de acesta îşi are cartierul general.

Mircea Nebunu a petrecut alături de prietenii săi apropiaţi, în timp ce pe Facebook mesajele de genul “A ieşit regele”, ”Bine ai venit acasă, şeful şmecheriei… regele Bucureștiului…” şi altele la fel de măgulitoare, au curs cu sutele. (CITEȘTE ȘI: ACUZAT CĂ ŞI-A LĂSAT PRIETENUL LA GREU, FLORIN SALAM S-A REVANŞAT LA PRIVEGHIUL TATĂLUI LUI MIRCEA NEBUNU’! CE GEST A FĂCUT CELEBRUL MANELIST)

Ba mai mult, Corado, un lăutar care se recomandă finul lui Mircea, a şi compus o melodie pe care i-a dedicat-o, on line, liderului interlop. Corado, cântă la rece, iar versurile, de genul “Fraierii fug ca din puşcă / A ieşit leul din cuşcă” sau “Să se ferească sifoanele / Că a ieşit regele” au ajuns direct la inima interlopului din Berceni.

Procurorii arătau la momentul trimiterii în judecată că ”Mircea Nebunu’” îşi controla cu o mână de fier interlopii din subordine. ”Eu îmi fac legea mea, frate”, “Te bag în ciment!”, “Eu nu sunt prost”, “Eu sunt Ştefan cel Mare, bă, aţi înnebunit?!”, “Mă bat cu omul, unu la unu”, “Mie mi-a dat unul o săgeată, eu îi dau 50 de săgeţi”, “Bă tâmpitule, pe banii mei, vreţi să-mi faceţi mă flagrant”, sunt doar o parte din replicile lui Mircea.

Acesta este unul dintre cei mai vechi membri ai clanului ”Sportivilor” şi a urcat în ierarhie pe măsură ce foştii şefi executau ani grei de închisoare. ”Cariera” interlopului a început în 2006, Mircea fiind locotentul lui Gheorghe Mustaţă, fostul lider al galeriei Steaua, unul dintre şefii clanului. Procurorii l-au interceptat în timp ce când ameninţa mai mulţi patroni, dar şi interlopi din clanuri rivale.

De unde a pornit scandalul

Mircea Nebunu și Nicușor Dumitrescu au început ca prieteni și ar fi participat împreună, cu ani în urmă, la mai multe recuperări și lupte de stradă. De altfel, în 2010, când Bibiloi s-a însurat, cei doi și-au oferit dedicații, pe ritmurile lui Florin Salam.

Ulterior, între ei s-a produs o ruptură, după ce Bibiloi ar fi aflat că Nebunu și-ar fi “turnat” amicii autorităților. La momentul respectiv, Nicușor Dumitrescu se afla în penitenciar și ar fi promis, de față cu mai multe persoane, că îl va distruge pe Mircea Băluș.

Bibiloi a fost eliberat înainte de Paște, însă, până acum, nu a declanșat atacul asupra lui Nebunu. Este eliberat condiționat, iar în cazul în care ar călca iar pe bec ar putea reveni după gratii. Nicușor Dumitrescu este cunoscut, însă, o persoană violentă, care nu uită și nu iartă. Bibiloi ar fi decis să se răzbune, înfuriat la culme că Nebunu i-a dat în primire amicii, dar și pe el, care veniseră să-i țină partea la un scandal. (NU RATA: IMAGINI INCREDIBILE CU INTERLOPI CARE ÎȘI FAC DE CAP ÎN PUȘCĂRIE, APOI SE LAUDĂ PE FACEBOOK!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...