Imagini răvășitoare. Soția lui Mihai Constantinescu a așteptat în lacrimi, pe treptele spitalului, o veste din sala de operații

Publicat: 05/06/2019 | 22:52

Mihai Constantinescu luptă pentru viața lui, după ce a suferit un stop cardio-respirator.  (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!) Mai mult decât atât, din cauza unor complicații, artistul a fost supus, de curând, unei intervenții chirurgicale. Este vorba despre o incizie la nivelul gâtului, unde i-a fost introdus un tub pentru a putea respira. Soția cântărețului, Simona Secrier este alături de îndrăgitul cântăreț și nu lipsește niciun moment de lângă el. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA a obținut imagini răvășitoare cu soția lui Mihai Constantinescu, în timp ce aștepta, în lacrimi, o veste din sala de operații.

Simona Secrier a fost filmată chiar pe scările Spitalului Floreasca, unde este internat în continuare Mihai Constantinescu, iar imaginile cu ea sunt mai mult decât grăitoare. Îngrijorarea și tristețea de pe fața acesteia se pot vedea cu ochiul liber. Cu telefonul în mână, Simona Secrier aștepta nerăbdătoare o veste din partea medicilor, ca să se poată duce să-și vadă soțul. (Cel mai bine platit job din București)

Simona Secrier, pe treptele spitalului
Soția lui Mihai Constantinescu, pe treptele spitalului

Speranța veștilor bune

Surse apropiate familiei au relatat, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, o discuție care s-ar fi purtat pe holurile spitalului, după ce Simona Secrier a ieșit din rezerva soțului ei. Se pare că Mihai Constantinescu a putut fi văzut de către un alt pacient, care a venit la spital pentru un simplu consult. Acesta ar fi avut o scurtă conversație cu Simona Secrier, cu care s-a întâlnit întâmplător pe hol și pe care a încurajat-o. Bărbatul i-a spus acesteia că i-a auzit pe medici vorbind despre starea de sănătate a artistului și se pare că aceasta s-ar îmbunătăți. Simona ar fi confirmat spusele bărbatului și i-ar fi mulțumit totodată pentru cuvintele frumoase.

Spitalul, a doua casă pentru Simona Secrier

De când a fost internat Mihai Constantinescu, pentru Simona Secrier spitalul a devenit a doua casă. Femeia nu dorește, se pare, să îl lase singur pe soțul ei, până când acesta nu se va face bine.

„Tot ce pot să spun este că trebuie să ne rugăm pentru el. (plânge – n.r.) Ce pot să spun? Să ne ajute Dumnezeu, nu pot spune nimic altceva decât că sper și că mă rog”, a declarat, recent, Simona Secrier, pentru wowbiz.ro. (VEZI AICI: UNA DINTRE ULTIMELE PERSOANE CARE L-AU VIZITAT LA SPITAL PE MIHAI CONSTANTINESCU: ”NU L-AM MAI RECUNOSCUT: O MÂNĂ DE OASE ȘI PIELE!”)

Simona Secrier se roagă pentru sănătatea soțului ei
Simona Secrier se roagă pentru sănătatea soțului ei

Mihai Constantinescu a mai avut în trecut probleme de sănătate

Mihai Constantinescu şi-a anulat în luna martie câteva concerte din cauza stării de sănătate, fiind cunoscut de multă vreme cu probleme cardiace.

În anul 2008, Mihai Constantinescu a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Secţia Clinică Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş, cu diagnosticul stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, insuficienţă mitrală gradul 3/4, insuficienţă tricuspidiană gradul 2, hipertensiune pulmonară medie. În anul 2017, artistul a fost supus unei noi intervenţii chirurgicale, după ce valva mitrală a avut o disfuncţie.

Cine este Simona Secrier, partenera de viață a lui Mihai Constantinescu

Simona Secrier și Mihai Constantinescu sunt împreună de peste două decenii. La rândul ei, femeia este tot cântăreață. A făcut parte din trupa Etno şi a scos două albume de muzică etno-dance.

După ce a părăsit formația, a urmat o carieră solo. Atunci l-a cunoscut pe Mihai Constantinescu. Cu ajutorul lui, Simona Secrier a scos și un album. Între ei este o diferenţă de vârstă de 24 de ani. (CITEȘTE ȘI: CE BOALĂ SECRETĂ ARE MIHAI CONSTANTINESCU. ARTISTUL SUFERĂ ÎN TĂCERE DE PESTE UN DECENIU)

Mihai Constantinescu și Simona Secrier

“Relaţia noastră este frumoasă, bazată pe foarte multă înţelepciune şi înţelegere. Când fluturaşii încep să zboare şi vin mai rar, rămâne prietenia. Simona e o fiinţă blândă, e ca un fel de catalizator, tot timpul e mai moale. Eu aş vrea să fie mai acidă”, declara artistul în urmă cu ceva timp. (NU RATA: CE AVERE LASĂ ÎN URMĂ MIHAI CONSTANTINESCU. CÂȚI LEI AJUNSESE SĂ CEARĂ PE UN CONCERT)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...