Cum a ”anturat-o” șoferul drogat pe Bianca Drăgușanu: ”A premeditat totul cu o săptămână înainte!”

Publicat: 10/07/2019 | 07:15

Imaginile cu Bianca Drăgușanu oprită de Poliție pe autostradă, în timp ce se afla într-o mașină condusă de un interlop care consumase cocaină, au făcut istorie. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii de ultimă oră despre legătura dintre frumoasa blondă și temutul Marco Kalu. O persoană din apropierea bărbatului a dezvăluit modul în care șoferul drogat ar fi ”anturat-o” pe vedetă. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU ȘI ALEX BODI, DIN NOU ÎMPREUNĂ DUPĂ ”DIVORȚUL” DIN WEEKEND!)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte uluitoare despre relația dintre Bianca și liderul clanului Kalu, alături de care a fost surprinsă în mașină la filtrul organizat, la Fetești, de agenții de la Brigada de Crimă Organizată din Constanța. (NU RATA, AICI: ALEX BODI RUPE TĂCEREA! CE CĂUTA BIANCA ÎN PORSCHE CU ȘOFERUL DROGAT + DECLARAȚII DESPRE DESPĂRȚIRE)

„Se cunosc destul de bine”

O sursă din anturajul tânărului a făcut mărturisiri complete, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România. Potrivit spuselor acesteia, iubita lui Alex Bodi și temutul Marco Kalu și-ar fi premeditat întâlnirea de pe litoral. Cu o săptămână înainte de incidentul de la Fetești, Marco Kalu și Bianca ar fi început să-și scrie pe o cunoscută rețea de socializare. Ba, mai mult, de atunci interlopul ar fi reacționat la fiecare postare pe care vedeta o făcea pe site-ul cu pricina.

”A premeditat totul cu o săptămână înainte. Marco a început să-i scrie și să-i dea like-uri pe Instagram. Se cunosc destul de bine. Ba, mai mult, Marco urma să plece din țară, dar a amânat totul în ultimul moment”, a dezvăluit sursa D.A.S.

Din câte se pare, din cauza discuțiilor pe care Marco Kalu le-ar fi purtat cu Bianca, o tânără cu care temutul bărbat s-ar fi aflat în tandrețuri ar fi ales să se retragă din ”peisaj”, imediat ce ar fi aflat de conversațiile celor doi. (NU RATA, AICI: CĂRĂUȘII DE DROGURI S-AU ”DECONSPIRAT” DINTR-O PROSTIE! PUR ȘI SIMPLU AU UITAT SĂ…)

Polițiștii au cercetat atent mașina în care se afla Bianca Drăgușanu, în compania lui Marco Kalu

Bianca și Kalu, verificați de agenții de la ”Crimă Organizată”

Weekendul trecut, Bianca Drăgușanu a fost implicată într-un incident nemaiauzit. Vedeta și Marco Kalu au fost opriți și verificați în timp ce se întorceau de pe litoral de către agenții de la Brigada de Crimă Organizată din Constanța, în timpul unui filtru organizat de oamenii legii pe Autostrada Soarelui. Iar testul antidrog a arătat că șoferul se afla sub influența substanțelor interzise. (NU RATA, AICI: UN PLĂTITOR I-A ”DECONTAT” ASISTENTEI LUI RĂZVAN & DANI CONSUMAȚIA DE LA NUBA DE ZIUA EI!)

Bianca a încercat să se ascundă de camerele video

Alex Bodi, primele declarații despre incidentul în care a fost implicată Bianca

La o zi distanță după ce frumoasa blondă a fost protagonista întâmplării de pe autostradă, Alex Bodi, iubitul acesteia, a făcut mărturisiri uluitoare despre incident, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România.

Eu nu sunt în măsură să comentez ce a făcut Bianca și nici nu-l cunosc pe băiatul respectiv. Dacă ea a crezut că e OK să meargă cu el, este treaba ei. Am vorbit cu ea. Mi-a zis că ea nu-l cunoștea pe băiatul acela. S-au văzut pe la mare și, când ea a decis să meargă la București, el s-a oferit să o ducă acasă. Punct!”, a declarat Alex Bodi, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...