Simona Halep poartă pe mână un ceas de… 60.000 $!

Autor: I.D.
Publicat: 21/07/2019 | 23:03

Simona Halep își respectă, clar, eticheta de super-campioană. La prezentarea trofeului pe care l-a câștigat la Wimbledon, ex-liderul WTA a purtat pe mână un ceas de… 60.000 de dolari! Modelul Hublot Fusion Tourbillon Skeleton este o “piesă” apreciată de către cunoscători. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imagini cu bijuteria super-campioanei de la Londra.

Peste 20.000 de oameni au venit să o vadă pe Simona Halep, super-campioana de la Wimbledon. Pe Arena Națională, sportiva noastră a prezentat în faţa românilor trofeul cucerit. La festivitate au luat parte multe personalităţi din sport, care au venit să îşi arate admirația faţă de performanţa realizată, dar şi oameni simpli, fani declaraţi ai fostului lider WTA.

(VEZI ȘI: SIMONA HALEP L-A PREZENTAT PE TONI IURUC PĂRINȚILOR)

Campioana, la mână cu un Hublot Classic Fusion

Simona Halep a ținut un discurs emoționant. A venit îmbrăcată în alb și a fost aplaudată frenetic de toată lumea prezentă pe cel mai modern stadion din țară. Campioana de la Wimbledon a impresionat și grație ceasului pe care a ales să-l poarte la prezentarea trofeului. Ex-liderul WTA a apărut, la mână, cu o bijuterie Hublot Classic Fusion Tourbillon Ceramic Skeleton, care valorează nu mai puțin de 60.000 de dolari!

(CITEȘTE ȘI: NOUL IUBIT MILIONAR AL SIMONEI HALEP A DIVORȚAT ACUM! CĂSNICIA LUI TONI IURUC A ”REZISTAT” NUMAI 10 LUNI)

Asta nu reprezintă, însă, o problemă. Pentru că Simona Halep îl merită cu prisosință. A muncit pentru fiecare bănuț câștigat și are tot dreptul să-și permită, când simte nevoia, diverse “aroganțe”. De altfel, potrivit surselor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, sportiva noastră este o împătimită a ceasurilor de lux, având, de altfel, și o colecție impresionantă.

Simona Halep a purtat un ceas de 60.000 de dolari când a prezentat, pe Arena Națională, trofeul câștigat la Wimbledon

La Fed Cup, s-a prezentat cu un ceas de “doar” 30.000 de euro

De precizat că Simona Halep este fană declarată a mărcii de ceasuri Hublot. În februarie, sportiva noastră a impresionat când a plecat spre Cluj alături de echipa de FED Cup. La momentul respectiv, a apărut, la mână, cu un accesoriu în valoare de „doar” 30.000 de euro. Tot de la producătorul elvețian amintit mai sus. Semn, clar, că se respectă, lucru normal pentru o campioană.

„Iubesc acest ceas!”, a scris, la momentul respectiv, Simona Halep.

(CITEȘTE ȘI: SIMONA HALEP & NOUL IUBIT, TONI IURUC, FOTOGRAFIAȚI DE MÂNĂ ÎN PARCUL HERĂSTRĂU!)

Colecție impresionantă și de mașini

Nu doar ceasurile reprezintă o pasiune pentru Simona Halep. Ex-liderul WTA este o mare iubitoare de mașini. Printre autoturismele de lux pe care Simona Halep le deține se numără un Mercedes Benz S 350 Blutec de 100.000 de euro, un Mercedes S500 4 Matic, în valoare de 120.000 de euro, un Mercedes Benz Gle 350D 4 Matic de 85.000 de euro, un Mercedes AMG S cabriolet negru, un Porsche Cayenne S de 95.000 de euro, un Porsche Panamera 4S de 90.000 de euro, un Porsche 911 Carrera S, un Range Rover Sport de 120.000 de euro, un Mercedes-Benz G63 AMG de 150.000 de euro.

(NU RATA: Ce maşină conduce Simona Halep în prima apariţie publică după câştigarea Wimbledon – GALERIE FOTO)

Simona Halep, în lumea afacerilor din România

Celebra tenismenă a intrat de câțiva ani buni în lumea afacerilor din România. Fiind adepta investițiilor, Simona Halep are mai multe afaceri, cu potențial, în derulare. Ea a început construcția unui complex rezidențial, multe dintre apartamente fiind deja vândute, a cumpărat un hotel care costă aproape două milioane de euro la Poiana Brașov și a deschis o cafenea la Constanța, în care a investit în jur de 600.000 de euro.

(VEZI ȘI: IMAGINI CU IUBITUL SIMONEI HALEP LA WIMBLEDON + FILMĂRI CU EL PE ARENA NAŢIONALĂ)

Super-elegantă la Londra

Altfel, Simona Halep este o prezență elegantă, indiferent de eveniment. A atras privirile tuturor inclusiv la dineul oficial de la Wimbledon. Pentru respectiva ocazie, fostul lider WTA a purtat o rochie neagră, lungă, decoltată. De partea cealaltă, iubitul ei, Toni Iuruc, a optat pentru un costum negru, cămaşă albă, la care a asortat un papion.

(NU RATA: CUM S-AU ÎMBRĂCAT SIMONA HALEP ŞI IUBITUL LA DINEUL OFICIAL DE LA WIMBLEDON)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...