A făcut piața în Obor cu mașina de 350.000 €!

Publicat: 20/02/2019 | 22:56

Dan Nicorescu a negociat ”la sânge” cu tarabagiii în Piața Obor, în așa fel încât să achziționeze cele mai bune fructe. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, filmări ireale cu cunoscutul milionar, la cumpărături, cu mașina pe care a plătit, la începutul anului, nu mai puțin de 350.000 de euro. Atenție, urmează imagini de colecție!

Dan Nicorescu nu mai are nevoie de nicio prezentare. E un bărbat plin de bani, consumator rafinat de șampanii de top Armand de Brignac, învârte afacerile pe degete și iubește la nebunie mașinile scumpe. În decembrie, omul de afaceri și-a comandat primul Ferrari Superfast 812 din România, iar, recent, colecția de bolizi a milionarului s-a îmbogățit cu încă un exemplar senzațional.

VEZI AICI: MILIONARUL ȘI-A PARCAT ROLLS-UL DE 200 MII € CA ”VALOROȘII”!

Dan Nicorescu și-a cumpărat un Aston Martin DBS Superleggera, evaluat la aproximativ 350.000 de euro, pe care a început, deja, să-l ruleze pe străzile din Capitală. Mașina este, de-a dreptul, fabuloasă. Și îi oferă cunoscutului afacerist tot confortul de care are nevoie. Este, cu siguranță, mulțumit de investiția pe care a făcut-o, mai ales că autoturismul atrage privirile tuturor.

Și-a cumpărat mango și pere!

Celebrul milionar a făcut, în urmă cu doar câteva zile, spectacol în Piața Obor. A plecat din zona Dorobanți la volanul superbului Aston Martin și s-a oprit într-o locație de unde oamenii de rând își fac, de regulă, cumpărăturile. Dan Nicorescu și-a parcat tacticos bolidul și a luat-o la pas, printre tarabe, în căutarea fructelor mult dorite.

În piață, Dan Nicorescu a negociat ”la sânge” cu tarabagiii, iar imaginile realizate de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, confirmă acest lucru. În cele din urmă, și-a achiziționat mango și pere, pe care, apoi, le-a așezat cu grijă în portbagajul mașinii pe care a plătit o avere. În tot acest timp, trecătorii i-au admirat mașina și au făcut poze cu ea.

În concluzie, Dan Nicorescu s-a comportat, încă o dată, ca un cetățean de rând. Și-a făcut piața dintr-un loc frecventat, de regulă, de oamenii simpli și a arătat că preferă, de regulă, fructele direct de pe tarabă, proaspete și de nota 10. Lucru pentru care merită tot respectul și aprecierea!

Dan Nicorescu a negociat la sânge cu tarabagiii, în Piața Obor

CITEȘTE ȘI: I-A BĂGAT PE MUNCITORI ÎN ȘEDINȚĂ… MILIONARUL CU ROLLS DE 200.000 € S-A MUTAT PE ȘANTIER!

Dan Nicorescu, cel mai ”calificat” garaj din București!

Dan Nicorescu are o pasiune aparte pentru mașinile de mare putere, dar și cu nume. Garajul său este plin cu astfel de exemplare de colecție. Între acestea, la loc de cinste stau două dintre autoturismele de lux ale lui Nicorescu, un Bentley şi superbul Lamborghini Aventador galben.

Pe lângă ele, Dan Nicorescu mai are în colecţie un Rolls Royce, iar în urmă cu câţiva ani testa, în premieră, o “navă spaţială“ de două milioane de euro, un Bugatti Veyron Grand Sport. Numai trei mașini ale lui Nicorescu valorează circa 800.000 de euro. Este vorba de Bentley și de Rolls, fiecare de 200.000 de euro, şi de Lamborghini, care costă 400.000 de euro.

NU RATA: MILIONARUL DAN NICORESCU A BLOCAT CARTIERUL BAŞTANILOR CU… ”VAPORUL” DE 200 MII €!

Dan Nicorescu a început să îşi construiască averea fabuloasă încă de când avea 20 de ani. După ce a făcut comerţ în Turcia şi Serbia, la 28 de ani avea deja primul său milion de dolari. Apoi, cum se zice, a fost mult mai ușor să le producă pe restul.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...