I-a băgat pe muncitori în ședință… Milionarul cu Rolls de 200.000 € s-a mutat pe șantier!

Publicat: 09/11/2018 | 22:48

Nu mai are nevoie de prezentare! E un tip plin de bani, pe care a început să-i facă la scurt timp după ce a împlinit 20 de ani! Acum, Dan Nicorescu învârte mașinile scumpe pe degete, la fel și afacerile, iar ultima încercare este o parcare chiar în zona de nord a Capitalei, unde prețurile o iau, de cele mai multe ori, razna. (Cum câștigi bani rapid) CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, l-a descoperit pe milionarul în euro la o vizită pe ultimul său ”șantier în lucru” și vă prezintă detaliile afacerii.

Dan Nicorescu a devenit și mai cunoscut odată ce și-a luat un Lamborghini Aventador, de culoare galbenă, cireașa de pe tortul imensului parc de mașini pe care-l deține. A întors capete în intersecțiile de la Victoriei și nu numai, atunci când a ambalat motorul cu huruit puternic, în așteptarea ”verdelui”. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) O face și acum, dar mai are timp și de Bentley-ul care-i dă aura omului de afaceri ”greu”. (CITEȘTE ȘI: MILIONARUL DAN NICORESCU A BLOCAT CARTIERUL BAŞTANILOR CU… ”VAPORUL” DE 200 MII €!)

Nicorescu vine des la noul șantier

De la un timp, Nicorescu este văzut tot mai des în zona de Nord a Capitalei, undeva în apropierea complexului de hypermarket-uri Lidl, Mega Image sau Elvila lui Viorel Cataramă. Chiar lângă pod, Nicorescu a început, de scurt timp, să-și dezvolte încă o afacere. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!) Este vorba despre o parcare, pe care el o vede destul de repede profitabilă. Tocmai de aceea, trece des pe șantier, pentru a vedea cum înaintează lucrările. CANCAN.RO l-a întâlnit pe Dan Nicorescu la o discuție cu paznicul din zonă, apoi cu o parte a membrilor echipei care se ocupă de construirea parcării. (CITEȘTE ȘI: AŞA SE PARCHEAZĂ BENTLEYUL DE 200.000 DE EURO!)

Dan Nicorescu, în mijlocul echipei (co ochelari), dă indicații stricte
Dan Nicorescu, în mijlocul echipei (cu ochelari), dă indicații stricte

Nicorescu a venit în inspecție la volanul Bentley-ului său alb, dar a coborât echipat sport, trening și geacă, ambele închise la culoare, și ochelari fumurii. A discutat cu oamenii câteva zeci de minute, a trasat niște sarcini, apoi a părăsit locul. Dan Nicorescu vine frecvent acolo, unde ia pulsul oamenilor, dar vede și stadiul la care a ajuns investiția.

Dan Nicorescu, cel mai ”scump” garaj din București!

Dan Nicorescu are o pasiune aparte pentru mașinile de putere, dar și cu nume. Garajul său este plin cu astfel de exemplare de colecție. Între acestea, la loc de cinste stau două dintre autoturismele de lux ale lui Nicorescu, un Bentley şi superbul Lamborghini Aventador galben. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

Pe lângă acestea, Nicorescu mai are în colecţie un Rolls Royce, iar în urmă cu câţiva ani testa, în premieră, o „navă spaţială“ de două milioane de euro, un Bugatti Veyron Grand Sport. Numai trei mașini ale lui Nicorescu valorează circa 800.000 de euro. Este vorba de Bentley și de Rolls, fiecare de 200.000 de euro, şi de Lamborghini-ul care costă 400.000 de euro. (CITEȘTE ȘI: MILIONARUL DAN NICORESCU A “INSIRAT” 1 MILION DE EURO PE 20 DE METRI PATRATI)

Dan Nicorescu a început să îşi construiască averea fabuloasă încă de când avea 20 de ani. După ce a făcut comerţ în Turcia şi Serbia, la 28 de ani avea deja primul său milion de dolari. Apoi, cum se zice, a fost mult mai ușor să le producă pe restul.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...