Milionarul Dan Nicorescu a “insirat” 1 milion de euro pe 20 de metri patrati. Nu a aruncat cu bani, dar …..

Publicat: 08/04/2014 | 00:30

Milionarul Dan Nicorescu este posesorul a doua superbe bijuterii pe patru roti, in valoare de  aproape un milion de euro. Fie ca iese la plimbare cu un Lamborghini Aventador sau cu Rolls Royce-ul, toata lumea intoarce capul dupa el.

Zilele trecute milionarul a incercat sa rupa gura targului, iar figura i-a iesit. Mai exact, Nicorescu si-a scos ambii bolizi de sute de cai putere la plimbare prin Piata Unirii din Capitala, iar un bucurestean a fost pe faza si a imortalizat momentul.De altfel, afaceristul este  pasionat de bolizii de lux, dar si de femeile  frumoase.

Un milion de euro in Piata Unirii

Masinile omului de afaceri valoreaza aproximativ un milion de euro
Masinile omului de afaceri valoreaza aproximativ un milion de euro

Dan Nicorescu a parcat cele doua masini care valoreaza aproape un milion de euro la Piata Unirii, iar autoturismele au atras priviurile celor care se aflau in zona. Lamborghini-ul Aventador   valoreaza nu mai putin de 500.000 de mii de euro, iar limuzina super luxoasam un Rolls Royce,  este un pic mai “ieftina”. Aproape 450.000 de euro.

Milionarul nu a gasit ceva pe gustul sau
Milionarul nu a gasit ceva pe gustul sau

CITESTE SI 

Tatal milionarului Dan Nicorescu cerseste disperat iertarea fiului: “M-a dat afara din curte! Am 86 de ani, cat sa mai traiesc?”

Si milionar, si cu Aventador, cum sa n-ai succes la femei!? Dan Nicorescu si-a pus manusile, si-a aprins trabucul, apoi…

Dan Nicorescu a vizitat casa din Barbados in care s-a nascut Rihanna si a fost dezamagit! „Zici ca e in Rahova!”

A incurcat circulatia sa probeze un sacou

Milionarul si-a lasat bolidul ep prima banda si s-a dus sa-si cumpere un sacou
Milionarul si-a lasat bolidul ep prima banda si s-a dus sa-si cumpere un sacou

Omul de afaceri nu are gusturi rafinate numai la masini. El este un client obisnuit la magazinelor cu haine de lux.

Milionarul Dan Nicorescu
Milionarul Dan Nicorescu

Zilele trecute a fost pozat  in timp ce si-a “parcat” bolidul de jumatate de milion de euro in plina strada, pentru a intra intr-un magazine sa probeze cateva haine.Nu a gasit nimic care sa-l tenteze, asa ca a plecat fara sa cumpere nimic.  (Alex Saulea)

Citește și...