Milionarul Dan Nicorescu a blocat cartierul baştanilor cu… ”vaporul” de 200 mii €!

Publicat: 03/07/2017 | 00:00

Milionarul Dan Nicorescu deţine cu siguranţă unele dintre cele mai luxoase automobile, la care mulţi doar visează! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a pătruns în cel mai scump garaj din Bucureşti, unde Nicorescu îşi adăposteşte maşinile de colecţie. La loc de cinste stau două dintre autoturismele sale de lux, un Bentley şi superbul Lamborghini Aventador de culoarea galbenă, pe care vi l-am prezentat pe larg AICI. Se pare, însă, că indiferent de automobilul pe care îl conduce, milionarul are acelaşi stil... excentric de a parca. (CITEŞTE ŞI: Cum lucrează un milionar când vrea să cucerească o domnişoară. I-a făcut capul mare şapte ore la restaurant!)

Nicorescu mai are în colecţie un Rolls Royce, în valoare de 200.000 de euro iar, în urmă cu câţiva ani, testa, în premieră, o „navă spaţială“ de două milioane de euro, un Bugatti Veyron Grand Sport. E clar, însă, că indiferent de bolid, Nicorescu are „marca” lui inconfundabilă când vine vorba de parcare. Asta fiindcă a fost filmat de CANCAN.ro după ce a blocat cartierul baştanilor cu… ”vaporul” de 200.000 de euro! (VEZI AICI: Imagini în premieră din garajul secret al miliardarului)

Dan Nicorescu deţine unele dintre cele mai scumpe automobile, la care mulţi doar visează!
Dan Nicorescu deţine unele dintre cele mai scumpe automobile, la care mulţi doar visează!

În ultimii ani, cartierul Floreasca a devenit un punct „fierbinte” pentru posesorii de portofele şi conturi doldora de bani, iar pe străzile din zonă pare că se desfăşoară constant o adevărată expoziţie auto! Cele mai scumpe şi mai luxoase maşini se perindă prin faţa curioşilor, iar milionarul Dan Nicorescu nu face excepţie! (VEZI ŞI: Culmea fentei: Milionarul Nicorescu are… Lamborghini cu şofer!)

Statutul de milionar pare să-i dea, însă, lui Nicorescu şi posibilitatea de a bloca efectiv traficul cu „vaporul” lui, nefiind afectat de părerea celorlalţi şoferi. Nici nu este prima dată, de altfel, când omul de afaceri procedează în acest fel. (Citeşte doar pe CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România: Asta înseamnă să fii boss de boss: îţi laşi bijuteria „în scârbă”! Milionarul DAN NICORESCU: aşa se parchează Bentleyul de 200.000 de euro!)

Citește și...