Culmea fentei: Milionarul Nicorescu are… Lamborghini cu şofer!

Publicat: 27/02/2017 | 00:00

Cunoscutul milionar Dan Nicorescu a dat din nou dovadă că duce un stil de viaţă sinonim cu opulenţa, iar recent le-a arătat tuturor cel mai nou „upgrade“ al maşinii sale marca Lamborghini. 

Dan Nicorescu, cunoscutul milionar posesor de maşini exotice, a demonstrat încă o dată întregii lumi – nu că ar mai fi fost necesar, faptul că poate oricând să surprindă prin felul său excentric de-a trăi. Totul s-a întâmplat în momentul în care a ieşit cu „bijuteria“ sa, un Lamborghini de culoare galbenă, pe care a plătit acum câţiva ani nu mai puţin de jumătate de milion de euro. Însă, Dan Nicorescu nu a fost, la fel ca-n alte dăţi, singur la volan. CANCAN.ro l-a întâlnit în urmă cu câteva zile pe-o stradă din nordul Capitalei, atunci când milionarul le-a arătat tuturor ce înseamnă „culmea fentei“. Asta pentru că milionarul are acum Lamborghini cu şofer, iar omul de afaceri se relaxa pe locul din faţă al pasagerului.

Pentru că în mod cert viaţa nici în postura de milionar nu e una uşoară, Dan Nicorescu a poposit pentru câteva momente în parcarea unei bănci, în după-amiaza de vineri, iar pe urmă i-a sugerat şoferului să o ia, din nou, rapid din loc. Cel mai probabil era cu ochii pe ceas şi mai avea câteva întâlniri la care trebuia să ajungă cu stricteţe.

În cele mai multe situaţii, precum cea despre care v-am povestit acum, Dan Nicorescu nu poate trece neobservat atunci când iese pe stradă. Pe lângă autoturismul Lamborghini Aventador, mai are în colecţie maşini precum Bentley-uri, Rolls Royce, iar în urmă cu câţiva ani testa în premieră o „navă spaţială“ de două milioane de euro, un Bugatti Veyron Grand Sport.

Dan Nicorescu a dat mereu dovadă că e cât se poate de excentric, atunci când a venit vorba despre maşinile conduse
Dan Nicorescu a dat mereu dovadă că e cât se poate de excentric, atunci când a venit vorba despre maşinile conduse

În plus, pe lângă marea sa dragoste pentru maşini scumpe, milionarul mai este cunoscut şi pentru pasiunea sa pentru tinerele domnişoare, în compania cărora mai e întâlnit uneori prin vreun local din Capitală (toate detaliile le găseşti AICI).

Citește și...