Cum lucrează un milionar când vrea să cucerească o domnişoară. I-a făcut capul mare 7 ore la restaurant!

Publicat: 17/06/2016 | 00:00

În ciuda căldurii tot mai sufocante, burlacul-miliardar Dan Nicorescu continuă să se scalde în sucurile proprii ale unor domniţe pentru care dragostea trece mult prin poşete. 

Prânzul de miliardar durează cât o zi de muncă a unui fraier

De data asta a fost rândul unei fătuci blonde pe care versiunea mai bogată a lui Nicuşor Dan (numele sunt foarte apropiate) a sedus-o după toate trucurile de manual: Rolls alb la poartă, prânz în zonă de fiţe, şpriţ scump şi un ceas cu diamante la mână, corect, regulamentar, pe barosăneală.

În ciuda eforturilor exemplare de a părea fix atât de bogat pe cât este încă de la prima întâlnire, lui Nicorescu i-a luat aproape un schimb întreg (7 ore) ca s-o convingă pe domnişoară să se retragă împreună cu el la palat, unde cu siguranţă i-a arătat peştele de aur care de abia se ţine pe televizorul super plat cu tehnologie 4k, dinţii de rechin mic dobrogean (din două litere!) luaţi de la pod de la Agigea şi probabil şi Lamborghiniul Aventador de care miliardarul s-a plâns într-un interviu că-i cam înghesuită, pentru că, vedeţi dumneavoastră, el îşi luase Lamborghini crezând că o să poată merge confortabil cu el la ţară, să taie porcul, şi apoi să-l aducă înapoi în Bucureşti pe portbagaj, pentru că scaunul din dreapta ar fi fost ocupat cu butoiul de varză.

Ce faceţi, prăduitorilor, tot n-aţi intrat pe parfumeria.ro?

Dar ne-am pierdut în detalii. Voiam să-i spunem domnului Nicorescu că munca de convingere ar fi durat cu siguranţă mai puţin dacă ar fi aruncat un ”paloş-cadou” la înaintare, ca Făt Frumos. În sensul că, de pildă, un cadou de pe parfumeria.ro, site-ul numărul 1 de shopping şi viaţă bună al vedetelor, ar fi redus cu cel puţin jumătate timpul de aşteptare.

Iar pe dumneavoastră vă rugăm să ne semnalaţi adevărata identitate a Cosânzenei cu nişte informaţii pe care le citim cu drag, cu condiţia să le trimiteţi pe pont@cancan.ro.

Cine e Dan Nicorescu

Miliardarul care a citit (şi s-a şi identificat cu personajul Humbert Humbert) prea mult Nabokov când era mic este un vechi client al noilor prospături ale Bucureştiului. Îi permite şi situaţia financiară. A început cu o mică bişniţă corectă, aferentă, la turci şi sârbi, după care, nu-l întrebaţi cum, la 28 de ani avea primul milion.

Următoarele milioane s-au înşirat ca mărgelele în obiectul muncii Silviei Saint. Nicorescu şi-a extins cu succes afacerile şi, după un mariaj în care a realizat că monogamia nu e pentru el, iar pentru banii lui nici atât, umblă din floare-n floare ca o albinuţă tot mai şleampătă, care la fiecare înţepătură e-n pericol să-şi piardă acul în pradă şi să treacă să impresioneze cu averea nişte fiinţe asexuate, cu aripioare,  dar altfel cu nişte figuri la fel de angelice.

Ana Manole

Citește și...