Acasă » Exclusiv » Fotbalistul ”înfiat” de Gigi Becali a cerut să fie pus sechestru pe averea foștilor socri! Motivul…

Fotbalistul ”înfiat” de Gigi Becali a cerut să fie pus sechestru pe averea foștilor socri! Motivul…

De: I.D. 11/08/2019 | 23:26

Povestea lui Claudiu Răducanu, de fapt drama ex-stelistului, este uluitoare! A pus bani deoparte, proprietăți, mașini, toate câștigate cu multă sudoare, pe terenul de fotbal, prin cantonamente! Dar s-a trezit falit! Lăsat fără avere aparent chiar de aceea care-i jurase credință până la moarte, în fața preotului. După ani grei în care a încercat să-și recupereze banii și bunurile, instanța l-a făcut fericit. Doar că fostul fotbalist întâmpină probleme… CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, ultima ”filă de istorie”  din celebrul caz ”Blocnotes”.

Claudiu Răducanu încă nu se poate bucura de ceea ce a câștigat în instanță, după o luptă de câțiva ani cu soția și soacra lui! Magistrații i-au dat dreptate, dar el tot sărac a rămas! După ce și-a învins fostele rude, nu ar fi văzut nimic înapoi de la acestea. Casă, mașină, chiar bani… Și, pentru a se asigura că ”dușmanii” nu înstrăinează nimic din ce-i aparține, a cerut instanței din Dolj să pună sechestru pe bunurile lor.

(Citește aici: FOTBALISTUL ”ÎNFIAT” DE GIGI BECALI A CÂȘTIGAT RĂZBOIUL PE AVERE CU SOCRII ȘI FOSTA SOȚIE)

Ghinion, în primă fază! ”Respinge cererea de instituire a sechestrului ca neîntemeiată. Cu apel în termen de cinci zile de la comunicare, ce se depune la Tribunalul Dolj”, este decizia completului de judecată. Fostul fotbalist pe care Gigi Becali îl are și acum la suflet mai are, însă, o șansă: să facă apel!

Claudiu Răducanu, ce traseu…

La Extensiv Craiova a ”explodat” Claudiu Răducanu și a făcut apoi minuni cu mingea, în fața porții. Nu degeaba i s-a oferit șansa, un transfer la Steaua. Iar aici nu l-a înșelat pe Gigi Becali, timp de patru ani! Și nici pe el, pentru că a urmat marele pas al oricărui fotbalist român, să joace în străinătate. Iar, în cazul lui Claudiu, poreclit ulterior Blocnotes, în Spania, la Espanyol. Bani a luat și de la Steaua, dar, în LaLiga, atacantul a dat de ”comoară”. Și drumul nu era ”închis”. A ”zburat” apoi la Arminia Bielefeld, în Germania, a câștigat și acolo, apoi s-a întors în România, la FC Vaslui, chiar în perioada în care Porumboiu, patronul clubului, dădea salarii uriașe. În fine, Claudiu Răducanu a cochetat apoi cu echipe de afară, dar fără nume. Bani a strâns și de acolo.

(Nu rata: GIGI BECALI, PRIMA REACȚIE DESPRE GHEORGHE DINCĂ: “ÎL ARE PE DIAVOLUL ÎN EL! EU NU L-AȘ OMORÎ! L-AȘ CASTRA ȘI..”)

Bani pe care-i trimitea soției. Încrederea oarbă avea să-l ducă la sapă de lemn. Totul a început în 2009, când a trecut și multe bunuri de valoare pe numele fostei soţii, dar şi al mamei acesteia. Transferul proprietăţii s-a făcut prin intermediul unui contract de donaţie. În plus, nevasta și părinții acesteia aveau acces chiar și la conturile ex-fotbalistului. După zece ani de căsnicie, a venit divorţul, apoi partajul, iar jucătorul a ajuns sărac lipit pământului.

Cum s-a implicat Gigi Becali. Detalii uluitoare

Claudiu Răducanu a avut lipici la Gigi Becali, astfel că finanțatorul Stelei de atunci a fost înduioşat de soarta lui. Și l-a ajutat. L-a sfătuit, i-a pus un avocat, i-a dat până şi bani pentru procese, aşa cum un tată ar face pentru fiul său ”adoptiv”! Claudiu Răducanu a câştigat procesul de revocare a donaţiei, însă modul în care a fost “curățat” este de-a dreptul incredibil.

Claudiu Răducanu l-a impresionat pe Gigi Becali, care l-a ajutat în proces

În motivare se arată clar cum îi extrăgea soția bani din conturi lui Claudiu Răducanu și cum fostul fotbalist le-a făcut socrilor procură ca să-i poată vinde casele și un Audi TT. Atât ar fi așteptat din partea fotbalistului “înfiat” de Gigi Becali și și-au trecut totul pe numele lor.

“Referitor la apartamentul situat în Craiova, Calea București, nr. 19, se reține că, potrivit contractului de donație autentificat sub nr. 703/10 martie 2006 de BNP (fila 11 dosar fond), acest imobil a fost donat intimatei M.E., în timpul căsătoriei, de către părinții acesteia, dobândind astfel calitatea de bun propriu al intimatei în temeiul art. 31 lit.b din C. fam. conform căruia bunul dobândit în timpul căsătoriei prin donație, dacă dispunătorul nu a prevăzut că va fi comun, este bun propriu. Ulterior, tot în timpul căsătoriei părților, imobilul a fost redonat de intimată părinților acesteia (filele 134-135 dosar fond)”, este un pasaj din dosar care arată cum s-a ruinat fostul fotbalist.

(Vezi aici: CUM SĂ NU-L IUBEASCĂ GIGI BECALI?! GINERELE PATRONULUI FCSB ȘI-A TATUAT O CRUCE PE TOT SPATELE)

“Analizând traseul profesional al reclamantului dovedit cu contractele de prestări servicii încheiate de acesta cu cluburi sportive naționale și internaționale de prestigiu, anexele financiare la contracte, depozitele în lei pe numele pârâtei, care nu a fost niciodată încadrată în muncă, extrasele de cont, ordinele de plată cu care se face dovada retragerii unor sume considerabile în lei și valută de către pârâtă, Curtea constată că reclamantul a avut o situație financiară foarte bună începând cu anul 2001 și până la finalul anului 2007 și mijlocul anului 2008”, se arată în motivarea care dezvăluie cum Claudiu Răducanu era lăsat fără bani.

Claudiu Răducanu, pe vremea când nu avea probleme cu soția

Soția lui Claudiu Răducanu a ridicat bani și de la o bancă din Barcelona!

“Analizând cronologic circuitul banilor, Curtea constată că la 13.08.2004 (fila 205 fond) pârâta a retras suma de 64.000 Euro de la Banca «La Caixa» din Barcelona (fila 58 recurs 1)”, se mai arată în motivare.

“La nivelul anului 2005 cursul euro/leu era de 3,60 lei , deci transformând în euro suma de 351.564 lei rezultă suma de aproximativ 97.000 euro la care se adaugă suma de 19.365 euro ridicați de pârâtă la 20.06.2005 din contul în euro al reclamantului, deschis la Banca Românească. Din același cont alimentat din încasările externe, începând cu 16 decembrie 2005, lună în care pârâta a ridicat 1.050 euro și apoi lunar câte 350 euro, până în luna mai 2008, excepție făcând luna iulie 2006, când a ridicat suma de 875 euro, pârâta a ridicat un total de 12.715 euro”, sunt referințe la alte sume de bani scoase de Alice, fosta soție a lui Claudiu Răducanu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Cum s-a răzbunat o tânără după ce i-a fost refuzată programarea la gene: ,,Asta s-a întâmplat din cauza unor gene”. Proprietara salonului a postat totul pe o rețea socială
Cum s-a răzbunat o tânără după ce i-a fost refuzată programarea la gene: ,,Asta s-a...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost cea care ne-a unit”
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea