Cum să nu-l iubească Gigi Becali?! Ginerele patronului FCSB și-a tatuat o cruce pe tot spatele!

Publicat: 26/07/2019 | 09:55

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile care, cu siguranță, îl vor mângâia pe suflet pe patronul FCSB-ului. Viitorul ginere al lui Gigi Becali este un romantic incurabil și un tânăr extrem de credincios. Mihai Mincu își tratează iubita mai ceva ca pe o prințesă. Și, în plus, și-a tatuat o cruce pe tot spatele! (CITEȘTE ȘI: SENZAȚIONALUL DD A APĂRUT CU BENTLEY-UL LA PLAJĂ!)

Weekendul trecut, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, i-a întâlnit pe Mihai Mincu și pe fiica lui Gigi Becali pe o renumită plajă din Mamaia, unde s-au relaxat în compania unor prieteni. (NU RATA: IUBITUL SEXOASEI DE LA ”FERMĂ” A FOST LOGODIT CU OTILIA BILIONERA!)

Viitorul ginere al latifundiarului din Pipera, Mihai Mincu, a fost, tot timpul, foarte atent cu tânăra cu care își va uni destinul în această toamnă.

La un moment dat, ”craiul de Dobroești” nu a mai putut să stea ”departe” de viitoarea lui soție, cu toate că șezlongul lui se afla la o palmă distanță. Așa că s-a așezat lângă fiica patronului de la FCSB, copleșind-o cu gesturi tandre. Se poate observa destul de clar că Mihai Mincu are sentimente puternice pentru fiica lui Gigi Becali. (VEZI ȘI: IUBITUL MILIONAR AL SIMONEI HALEP, IMPLICAT ÎNTR-UN PATRULATER AMOROS CU O ȘTIRISTĂ DE LA DIGI ȘI…)

Mihai Mincu, gesturi tandre pe plajă cu fiica lui Gigi Becali

Un tânăr credincios!

Dacă pe fiica latifundiarului din Pipera a cucerit-o cu farmecul său, Mihai Mincu nu are cum să nu fie și în grațiile lui Gigi Becali. Mai ales dacă ținem cont că, pe spate, și-a tatuat o cruce impunătoare, cu care se mândrește atunci când merge la plajă. (NU RATA, AICI: CINE ESTE ȘI DIN CE CÂȘTIGĂ BANI MIHAI THEODOR MINCU, VIITORUL GINERE A LUI GIGI BECALI! A FOST CUPLAT CU DANIELA CRUDU)

Ginerele patronului FCSB și-a tatuat o cruce pe tot spatele!

“Craiul de Dobroești”, iscusit în afaceri

În vârstă de 28 de ani, Mihai Mincu  pare să fie un iscusit în ale afacerilor și asta pentru că, potrivit zvonurilor din lumea bună, a reușit să strângă o mică avere din comercializarea accesoriilor de lux dedicate reprezentantelor sexului frumos. (NU RATA: TOP 10: CELE MAI MINCINOASE VEDETE DIN ROMÂNIA. CU CE NE-AU PĂCĂLIT BIANCA DRĂGUȘANU, ANDREEA MARIN, ȘTEFAN BĂNICĂ JR, ANTONIA ȘI ALEX VELEA)

“Am încredere că va face numai bine”

 ”Are peste 1,85 metri, așa cum îmi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit. E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În București o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu vor ei și vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis: «Tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează ce faci. Cât ai stat la mine în casă ai fost cu mine, ai făcut ce ai vrut». Dar am încredere că va face numai bine”, a spus Gigi Becali. 

500.000 de euro pentru nunta fiicei!

Potrivit unei surse D.A.S., categoria A, latifundiarul din Pipera ar fi pus „la bătaie”, pentru a organiza o nuntă ca-n povești, nici mai mult, nici mai puțin decât 500.000 de euro. Din câte se pare, tinerii însurăței au ales să facă nunta în cel mai luxos complex de evenimente de la noi din țară, Ambasad’Or Events.

Evenimentul, care se anunță unul grandios, ar fi planificat în cel mai mic detaliu chiar de socrul mic. Sursele noastre susțin că Gigi Becali și-a dorit ca preparatele culinare tradiționale machedonești, ca și cele din bucătăria internațională, să fie pregătite de chefi celebri. (CITEȘTE AICI: INCREDIBIL! CÂȚI BANI PLĂTEȘTE GIGI BECALI PENTRU NUNTA FIICEI LUI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...