Senzaționalul DD a apărut cu Bentley-ul la plajă!

Autor: I.D.
Publicat: 24/07/2019 | 23:01

Senzaționalul Dan Diaconescu a avut o apariție de zile mari pe litoralul românesc, la volanul unui Bentley. De când nu mai este prezent pe micul ecran, fostul patron al OTV gustă din plin bucuriile vieții. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de ultimă oră cu celebrul om de televiziune. (NU RATA: ELEGANTUL DOMN DAN ȘI-A ”ALINIAT” SUPER-MAȘINILE DE 2 MIL. € ÎN FAȚA VILEI DIN ”CARTIERUL MILIONARILOR”!)

Dan Diaconescu pare mai dornic ca niciodată să se bucure de viață și nu renunță la luxul care l-a consacrat, chiar dacă, în trecut, a avut ceva probleme cu ANAF-ul. ”Interzis” pe micul ecran, senzaționalul domn Dan trăiește liniștit departe de camerele de luat vederi și pare că își dedică în totalitate timpul persoanelor dragi. (VEZI ȘI: VEDETA TV A MIMAT O ”PARTIDĂ HARD” + ȘI-A ARĂTAT SÂNII PE PLAJA DIN MAMAIA)

Ca majoritatea vedetelor din showbiz-ul românesc, Dan Diaconescu a ales să își petreacă sfârșitul de săptămână pe litoralul românesc, unde s-a bucurat de vremea frumoasă, dar și de compania celor dragi.

Apariție de senzație

Weekendul trecut, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe D.D. pe o renumită plajă din Mamaia. Așa cum îi stă bine, Dan Diaconescu și-a făcut o intrare de zile mari. Fostul patron al OTV-ului a furat toate privirile în momentul în care și-a făcut apariția la volanul unei veritabile bijuterii pe patru roți, un Bentley care este evaluat la peste 100.000 de euro.

Așa cum se poartă la mare, când apari la volanul unei mașini de lux, angajații care se ocupă de parcările plajelor de fițe îți sar, instantaneu, în ajutor. Astfel că un tânăr binevoitor l-a ajutat pe Dan Diaconescu să își parcheze mașina și a dat din mâini mai ceva decât un agent de la „Rutieră”. (NU RATA: SIMONA GHERGHE S-A ÎNTORS LA ”MUNCĂ”! CUM ARATĂ PREZENTATOAREA TV DUPĂ A DOUA NAȘTERE… IMAGINI NECENZURATE)

Dan Diaconescu, apariție spectaculoasă la volanul unui Bentley

Îmbrăcat lejer – pantaloni scurți, un tricou gri și o pereche de papuci de piele, senzaționalul domn Dan a coborât din superbul Bentley și s-a îndreptat cu pași hotărâți spre plajă, acolo unde presupunem că-l așteptau persoanele dragi, alături de care s-a relaxat pe nisipul fierbinte. (VEZI AICI: SOȚIA CUNOSCUTULUI FOTBALIST S-A DEZBRĂCAT LA PLAJĂ. FOSTA MISS ESTE… TOP!)

Fostul patron al OTV s-a grăbit să ajungă pe plajă

Vrea să facă din nou emisiuni TV

Contactat de reporterii CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, Dan Diaconescu a vorbit deschis despre of-ul pe care-l are.  Fostul patron al OTV a lăsat de înțeles că își dorește nespus de tare să se întoarcă în televiziune, acolo unde a făcut istorie.

”Aștept cu mare nerăbdare să scap de interdicția pe care o am. După ce scap de această problemă o să văd ce e de făcut”, a declarat Dan Diaconescu, în exclusivitate, pentru site-ul nr.1 din România.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...