Vedeta TV a mimat o ”partidă hard” + și-a arătat sânii pe plaja din Mamaia

Publicat: 24/07/2019 | 10:25

Una dintre cele mai  „hot” prezențe feminine din showbiz-ul românesc a făcut spectacol pe o renumită plajă din Mamaia. Bustul generos al vedetei a ”evadat” din sutien, în timp ce mima o ”partidă hard” în valurile mării. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, cele mai ”obraznice” filmări ale verii de pe litoralul românesc. Atenție, imagini +18, nerecomandate cardiacilor. (CITEȘTE ȘI: BIANCA, SUPER-PROVOCATOARE LA PLAJĂ ȘI CU UN HUBLOT DE 25.000 € PE MÂNĂ!)

Weekendul trecut, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Flore Salalidis pe litoralul românesc. Bomba-sexy, care a devenit cunoscută după aparițiile alături de Irinel Columbeanu, a dovedit încă o dată că este o fire lipsită de orice inhibiție.  Sexoasa blondină a făcut un show de zile mari pe o renumită plajă din Mamaia, ”Boa Beach Club”. (NU RATA: SIMONA HALEP, ÎMBRĂȚIȘĂRI CU IUBI ÎNTR-O PARCARE DIN MAMAIA + I-A FĂCUT ”BOTEZUL” ÎN ANTURAJ)

Într-un costum de baie minuscul, Flore Salalidis a reușit, din prima clipă în care a pășit pe nisipul fierbinte, să atragă privirile tuturor.  După ce a folosit o loțiune de plajă pentru a-și proteja pielea fină de razele arzătoare ale soarelui, sexy-blondina, pur și simplu, s-a dezlănțuit pe șezlong, unde și-a unduit senzual formele bine definite. Dar nu s-a mulțumit cu atât și a schimbat rapid ”terenul de joc”.

Flore Salalidis, apariție de senzație pe plaja Boa Beach Club din Mamaia

Show fierbinte în valurile mării

De cum a intrat în valurile mării, vedeta TV a oferit un show desprins parcă din filmele pentru adulți. Fără să îi pese de privirile indiscrete ale celor din jur, Flore Salalidis a mimat o ”partidă hard”. Momentul plin de erotism a fost savurat pe deplin de norocoșii reprezentanți ai sexului tare care se aflau pe renumita plajă din Mamaia. (NU RATA: FOTBALISTUL GABI TAMAȘ DIVORȚEAZĂ DE IOANA)

Flore Salalidis, mișcări +18 pe șezlong

Și-a arătat sânii pe plajă!

Iar, ca show-ul să fie complet, la un moment dat, în timp ce își unduia trupul în valurile mării, vedeta TV a lăsat la vedere mai mult decât și-ar fi dorit. Bustul generos al sexoasei blondine a „evadat” din sutienul costumului de baie care părea să fie cu un număr mai mic. Blondina nu a dat prea mare importanță faptului că majoritatea bărbaților nu își pot la ochii de la ”bijuteriile” pe care le-a lăsat la vedere și și-a văzut liniștită de jocul erotic din valuri. (VEZI șI: RAMONA OLARU, LA PLAJĂ CU ARHICUNOSCUTUL PREZENTATOR TV ANCHETAT PENTRU TRAFIC DE DROGURI!)

Flore Salalidis, joc erotic în valurile mării
Flore Salalidis, joc erotic în valurile mării

Goală pușcă în fața polițiștilor!

În urmă cu un an, Flore Salalidis a fost protagonista unui moment de-a dreptul uluitor. Totul ar fi plecat de la o plângere pe care o vecină i-a făcut-o vedetei pentru că ar fi tulburat liniștea publică. Polițiștii au descins la ușa apartamentului acesteia, iar când au ajuns acolo au rămas mască. Flore le-a deschis ușa… complet dezbrăcată! Dialogul dintre oamenii legii și Flore a fost de neimaginat. El s-a încheiat cu înștiințarea vedetei că va fi amendată pentru tulburarea liniștii publice. Cam cu maximum prevăzut de lege, au spus polițiștii. Cu siguranță că dacă sexoasa blondină nu ar fi fost într-o stare avansată de… euforie, conversația nu s-ar fi purtat așa.

Ieșită în pragul ușii complet dezbrăcată, Flore s-a dus ulterior în casă pentru a se acoperi cu ceva. A venit îmbrăcată cu o haină de blană, însă tot fără lenjerie intimă. Amuzant, atunci când a revenit pentru discuția cu polițiștii, vedeta le-a spus “Bună dimineața” acestora, cu toate că vorbise cu ei și anterior. În momentul în care au sosit polițiștii, tânăra se afla în apartament alături de un bărbat care susținea că este avocat. El a discutat cu polițiștii în chiloți. (CITEȘTE ȘI: SEXY-FIICA INTERLOPULUI TALANU DE LA BRĂILA S-A CUPLAT CU UN “PANTOFAR” DIN VÂLCEA)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...