Sexy-fiica interlopului Talanu de la Brăila s-a cuplat cu un “pantofar” din Vâlcea

Publicat: 20/07/2019 | 23:00

Cuplu-bombă în lumea mondenă! Fiica lui Iorgu Ionescu (53 de ani), cunoscut drept “Talanu”, unul dintre capii lumii interlope din Brăila, s-a combinat cu un tânăr afacerist din Vâlcea. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii și imagini unice. (CITEȘTE ȘI: FIICA UNUI INTERLOP DIN BRĂILA L-A FERMECAT PE UN CUNOSCUT MULTIMILIONAR APROPIAT DE TRAIAN BĂSESCU)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații și imagini savuroase în prim-planul cărora se află cel mai nou cuplu din lumea mondenă. (NU RATA: ALEXANDRA STAN, DOSAR PENAL DUPĂ CE A PROVOCAT UN ACCIDENT CU RĂNIȚI ÎN CENTRUL BUCUREȘTIULUI)

Potrivit unor surse D.A.S., categoria A, Denisa Ștefania Ionescu, noua senzație din lumea bună, a fost cucerită de un afacerist din Vâlcea, ”pantofar” de meserie. De câteva săptămâni, sexoasa fiică a temutului ”Talanu” din Brăila și tânărul Alexandru trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Tânărul care conduce o firmă de încălțăminte pare că o tratează pe fiica temutului interlop mai ceva ca pe o prințesă.

Cadouri scumpe pentru Denisuca

Potrivit informațiilor noastre, de când a intrat în grațiile Denisei, aproape în fiecare zi, Alex își surprinde iubita cu cadouri scumpe. Din câte se pare, la scurt timp după ce l-a întâlnit pe Alex, Denisuca a ”rupt-o” (posibil doar temporar, conform surselor citate) cu milionarul, care era bine văzut în cercul afaceriștilor din România și care ar fi avut grijă ca aceasta să locuiască într-un apartament de lux din București. (NU RATA: SIMONA HALEP & NOUL IUBIT, TONI IURUC, FOTOGRAFIAȚI DE MÂNĂ ÎN PARCUL HERĂSTRĂU!)

Fiica lui Talanu din Brăila, alături de noul iubit

Mișcări pline de senzualitate pe șezlong

În urmă cu câteva săptămâni, site-ul nr.1 din România a întâlnit-o pe Denisa Ștefania Ionescu, noua senzație din lumea bună, pe una dintre cele mai renumite plaje de pe litoralul românesc, Nuba Mamaia, acolo unde tânăra a oferit un veritabil regal de senzualitate. (NU RATA: FIICA INTERLOPULUI TALANU DE LA BRĂILA A ZĂPĂCIT MILIONARII PE PLAJA DE LA NUBA MAMAIA! DENISUCA ȘTIE ”JOCUL” PE ȘEZLONG)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...