Soția cunoscutului fotbalist s-a dezbrăcat la plajă. Fosta MISS este… top!

Publicat: 23/07/2019 | 23:19

Bianca Marina, soția lui Steliano Filip, s-a dezbrăcat la plajă. Partenera de viață a cunoscutului fotbalist, fostă MISS Timișoara, este… top! CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile. (NU RATA:  BIANCA LUI STELIANO FILIP ESTE NOUA SENZATIE IN LIGA 1!)

Steliano Filip nu a apucat să debuteze la Viitorul (DETALII AICI). Se află într-o perioadă de recuperare, iar în weekend-ul trecut a fost pe litoral, la Mamaia. Nu singur, ci alături de soția sa, Bianca Marina, și de fetița lor, Anais, de doar doi ani. Fotbalistul și familia lui s-au distrat de minune și s-au bucurat din plin de timpul petrecut împreună.

(CITEȘTE ȘI: INTERNAŢIONALUL STELIANO FILIP ŞI-A BOTEZAT FETIŢA)

Bianca Marina, apariție superbă la Mamaia

Marte parte din timp, Bianca Marina, fostă Miss Timişoara și una dintre cele mai sexy şi mai frumoase iubite de fotbalişti, a stat în apă, alături de micuța ei. Cele două s-au jucat în valurile mării și au fost tot timpul cu zâmbetul pe buze. Aflat pe șezlong, Steliano Filip nu a putut rămâne departe de distracție și a intrat și el în joc.

A urmat o bălăceală pe cinste, în trei. Bianca și Steliano au fost foarte atenți cu fiica lor și nu au scăpat-o nicio clipă din ochi. Așa cum se poate observa din imaginile obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Anais adoră încă de mică marea și, mai mult ca sigur, litoralul a devenit locul ei preferat.

Bianca și Steliano se joacă în apă cu micuța lor, Anais
Bianca și Steliano se joacă în apă cu micuța lor, Anais

Steliano Filip are o familie de nota 10

Concluzia este că Steliano Filip este un băiat norocos din toate punctele de vedere. Are o soție superbă, cu o siluetă de invidiat, și o fetiță de nota 10. Bianca Marina a impresionat cu corpul perfect pe care s-a afișat la Mamaia. A întors toate privirile masculilor cât timp s-a aflat în apă sau pe șezlong. Superba timișoreancă a avut însă ochi doar pentru fetița ei și pentru soțul fotbalist.

Bianca Marina, soția lui Steliano Filip, s-a dezbrăcat pe plajă. Fosta MISS Timișoara arată senzațional
Bianca Marina, soția lui Steliano Filip, s-a dezbrăcat pe plajă. Fosta MISS Timișoara arată senzațional

(NU RATA: IMAGINI ÎN PREMIERĂ! FOTBALISTUL DE “NAŢIONALĂ” S-A CĂSĂTORIT ÎN SECRET CU IUBITA!)

S-au căsătorit în aprilie 2017

Pe 19 aprilie 2017, Steliano Filip și Bianca Marina s-au căsătorit, în mare secret, la Starea Civilă a Sectorului 1. Martori și nași la fericitul eveniment au fost Sergiu Hanca, la rândul lui fotbalist, şi soţia lui, Andreea.

Noi ne cunoaştem de 14 ani şi ne-am îndrăgostit în Bucureşti. Cantonamentele sunt groaznice, mai ales cele de 2-3 săptămâni din vară. El era ba la antrenament, ba în cantonament. Nu este cel mai romantic. La început era gelos”, declara Bianca Marina cu puțin timp înainte să se mărite cu Steliano Filip.

(VEZI AICI: STELIANO FILIP I-A FĂCUT MARCAJ STRÂNS IUBITEI. NU ŞI-A LUAT OCHII DE PE EA)

Și-a personalizat ghetele cu numele iubitei

În urmă cu patru ani, Steliano Filip și-a personalizat ghetele de joc cu numele partenerei sale. Pe unul dintre pantofii de sport a trecut numele “Bianca”, iar pe celalălt “Steliano”. La scurt timp după respectiva mutare, fotbalistul a reușit să înscrie și primul său gol pe prima scenă a fotbalului românesc, în partida cu FC Voluntari. La momentul respectiv evolua pentru Dinamo.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...