”Prințesa telenovelelor” din România și-a făcut poftele la plajă + super-imagini cu burtica de graviduță

Publicat: 23/07/2019 | 22:20

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, cele mai recente imagini cu burtica de graviduță a ”Prințesei telenovelelor” din România. Cu toate că mai are puțin și își va stnge bebelușul la piept, Diana Dumitrescu nu renunță la „escapadele” pe litoralul românesc. Celebra actriță și-a făcut poftele pe o plajă în Mamaia. (CITEȘTE ȘI: RAMONA OLARU, LA PLAJĂ CU ARHICUNOSCUTUL PREZENTATOR TV ANCHETAT PENTRU TRAFIC DE DROGURI!)

Ca majoritatea vedetelor din showbiz-ul românesc, Diana Dumitrescu a ales să își petreacă sfârșitul de săptămână pe litoralul românesc, unde s-a bucurat de vremea frumoasă și de compania celor dragi. (NU RATA: BIANCA, SUPER-PROVOCATOARE LA PLAJĂ ȘI CU UN HUBLOT DE 25.000 € PE MÂNĂ!)

Weekendul trecut, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe  ”Prințesa telenovelelor” din România pe o renumită plajă din Mamaia, acolo unde s-a relaxat alături de soțul ei, Alin Boroi.

Diana Dumitrescu pare să fie o graviduță extrem de activă și nu renunță la plajă. Extrem de grijulie, vedeta nu s-a expus însă razelor arzătoare și a preferat să stea, mai tot timpul, sub umbrelă. Și mai mult decât atât, în permanență, Diana și-a acoperit burtica de graviduță cu o eșarfă. (VEZI ȘI: SIMONA HALEP, ÎMBRĂȚIȘĂRI CU IUBI ÎNTR-O PARCARE DIN MAMAIA + I-A FĂCUT ”BOTEZUL” ÎN ANTURAJ)

”Prințesa telenovelelor” din România și soțul ei, Alin Boroi, pe o renumită plajă din Mamaia

Și-a făcut poftele la plajă 

Din câte se pare, după câteva ore pe care le-a petrecut pe renumita plajă din Mamaia, simpatica graviduță a poftit la o pizza. Imediat, soțul ei s-a conformat și, în scurt timp, pe masa dintre cele două șezlonguri pe care aceștia s-au relaxat și-a făcut apariția o cutie în care se afla preparatul culinar mult dorit de vedetă. Fără menajamente, cei doi viitori părinți s-au delectat pe îndelete cu delicioasa pizza. În plus, soțul vedetei s-a bucurat și de o licoare răcoroasă. (NU RATA, AICI: FOTBALISTUL GABI TAMAȘ DIVORȚEAZĂ DE IOANA)

Simpatica graviduță din showbiz și-a făcut poftele la plajă

A ținut sarcina la ”secret”!

În vârstă de 35 de ani, Diana Dumitrescu a dezvăluit, la începutul primăverii, că urmează să devină mămă pentru prima dată. Ea a publicat o fotografie în care își etala cu mândrie burtica de graviduță. Actrița a aflat marea veste în timp ce se afla într-un city-break. (NU RATA, AICI: SIMONA HALEP POARTĂ PE MÂNĂ UN CEAS DE… 60.000 $!)

“Sunt absolut în al nouălea cer! Sunt extrem extrem de fericită! Nu-mi vine să cred. Abia am trecut de primele trei luni, încă mă obişnuiesc, încă mă uit în oglindă. Ceva e acolo şi creşte. Am fost la ecograf, i-am auzit inimioara, e bine, aşteptăm în două-trei zile să vedem ce este. Eu îmi doresc un copil fie sănătos, iar el îşi doreşte un băiat, ca orice bărbat.

Am aşteptat 10 ani să rămân însărcinată. Părinţii sunt în culmea fericirii. Eu mai am o nepoţică, dar părinţii lui vor fi bunici pentru prima dată. Sunt mai agitată şi mai nervoasă, dar majoritatea zilelor mă odihnesc. Nu mănânc pentru doi, dar mănânc de toate. Deja am luat cinci kilograme”a mărturisit Diana Dumitrescu, în urmă cu ceva timp.

”Prințesa telenovelelor” din România și-a etalat burtica de graviduță pe plajă

Diana Dumitrescu și Alin Boroi s-au căsătorit anul trecut

Diana Dumitrescu (născută în 30 septembrie 1983, la Constanța) a devenit soția lui Alin Boroi în cadrul unei ceremonii care a avut loc în mare secret anul trecut. Vestea că au făcut nunta a fost dată de actriță pe 16 septembrie 2018. În toamna lui 2017, frumoasa vedetă a povestit în cadrul unui interviu cum a fost cerută în căsătorie: Am fost cerută în căsătorie în iarnă. A căzut în genunchi şi mi-a zis: Vrei să fii soţia mea? Am zis «Da». Am fost foarte surprinsă. S-a întâmplat în Ajun de Crăciun, când ne dădeam cadourile”.

Diana Dumitrescu se află la a doua căsătorie. În trecut, actrița, care este cunoscută publicului din țara noastră grație telenovelelor în care a jucat de-a lungul timpului, a fost căsătorită cu Ion Ducu.(NU RATA: MARE DEZMĂȚ LA… MARE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...