Gigi Becali, primele declarații despre nunta fiicei sale. Și-a cunoscut deja cuscrii

Publicat: 09/03/2019 | 09:16
Gigi Becali, primele declarații despre nunta fiicei sale. Și-a cunoscut deja cuscrii

Pregătiri pentru o nuntă senzațională! Mireasa va fi chiar Teodora Becali, fiica latifundiarului din Pipera. Teodora Becali, fiica lui cea mare, a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Mihai Theodor Mincu, cunoscut și sub numele de ”Prințișorul din Dobroești”.

Gigi Becali ete un viitor socru fericit. Nu se opune căsătoriei, ba chiar are numai cuvinte de laudă despre cel care îi va deveni ginere.

„Are peste 1,85m, așa cum îmi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit. E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În București o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu vor ei și vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis: >. Dar am încredere că va face numai bine”, a spus Becali.

Citește și: CE UMILINȚE AU ÎNDURAT GIGI BECALI ȘI FAMILIA LUI ÎN POIANĂ SCANDALUL CU SYDA E ”PISTOL CU APĂ” PE LÂNGĂ CE A URMAT…

Bineînțeles, Gigi Becali a fost chestionat – la România TV – și despre viitorii cuscri. Și, așa cum s-a întâmplat și în cazul viitorului ginere, Gigi s-a declarat încântat.

„Sunt și ei oameni avuți. E o familie curată, frumoasă și asta mă bucură și mai mult”. Sunt în bucurie de o săptămână. Trăiesc bucuria asta de când i-am cunoscut familia. Bine, ei i-a dat inelul mai de mult. Ei au primit binecuvântarea și de la un episcop”, a mai declarat Gigi Becali.

Teodora Becali
Citește și...