Iubitul sexoasei de la ”Fermă” a fost logodit cu Otilia Bilionera!

Autor: I.D.
Publicat: 24/07/2019 | 23:01

În urmă cu nici două săptămâni, v-am dezvăluit, în premieră, AICI, detalii senzaționale despre milionarul turc care a cucerit-o pe sexoasa vedetă de la ”Fermă”. Dar bomba abia acum explodează! De fapt, Ioana Filimon s-a combinat cu… fostul iubit al Otiliei Bilionera. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informațiile-cheie. (NU RATA: ELEGANTUL DOMN DAN ȘI-A ”ALINIAT” SUPER-MAȘINILE DE 2 MIL. € ÎN FAȚA VILEI DIN ”CARTIERUL MILIONARILOR”!)

După ”prestația” formidabilă din show-ul difuzat de PRO TV, sexoasa vedetă de la ”Fermă” a dispărut din lumina reflectoarelor, iar fanii tinerei s-au întrebat ce s-a întâmplat cu ea și unde se află. Între timp, Ioana Filimon și-a găsit iubirea în brațele unui renumit afacerist turc, Cengiz Şıklaroğlu. (VEZI ȘI: AM AFLAT CINE ESTE DE FAPT IUBITUL SECRET AL CELEI MAI SEXOASE VEDETE DIN ”FERMĂ”! A FOST ARESTAT ÎN TURCIA ȘI…)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații de-a dreptul senzaționale legate de noua idilă care s-a conturat în showbiz. Cengiz Şıklaroğlu, milionarul Ioanei Filimon, este nimeni altul decât fostul logodnic al Otiliei Bilionera.

I-a suflat iubitul Otiliei Bilionera?!

Potrivit unor surse D.A.S., în timpul filmărilor de la „Fermă”, sexoasa cântăreață Otilia Bilionera i-ar fi povestit fostei Miss România despre iubitul ei turc. Artista s-ar fi lăudat cu viața de lux pe care acesta i-a oferit-o și ar fi dezvăluit multe alte detalii picante, care i-ar fi stârnit interesul Ioanei.

Din câte se pare, la scurt timp după terminarea filmărilor, ca o pură coincidență, Ioana Filimon a reușit să-l combine pe renumitul afacerist din Turcia, cel care, în urmă cu câțiva ani, părea că intenționează să-și unească destinul cu Otilia Bilionera. (CITEȘTE ȘI: VEDETA TV A MIMAT O ”PARTIDĂ HARD” + ȘI-A ARĂTAT SÂNII PE PLAJA DIN MAMAIA)

Ioana Filimon s-a combinat cu fostul iubit-milionar al Otiliei Bilionera

Cengiz a fost arestat în Turcia

Potrivit unor surse D.A.S, categoria A, Cengiz Şıklaroğlu, iubitul sexoasei românce, ar fi fost protagonistul unui incident controversat, în urmă cu câțiva ani. Mai exact, afaceristul turc a fost arestat. Momentul în care iubitul Ioanei Filimon a fost reținut de oamenii legii a fost intens mediatizat de presa din Turcia. (NU RATA: SIMONA GHERGHE S-A ÎNTORS LA ”MUNCĂ”! CUM ARATĂ PREZENTATOAREA TV DUPĂ A DOUA NAȘTERE… IMAGINI NECENZURATE)

Ioana Filimon alături de Cengiz Şıklaroğlu, fostul logodnic al Otiliei Bilionera

Ascunde o mare dramă

Mai mult decât atât, sursele D.A.S. susțin faptul că iubitul Ioanei Filimon ar ascunde o imensă dramă. Din câte se pare, în urmă cu mai bine de un deceniu, el ar fi fost lovit de o nenorocire care i-ar fi produs un gol enorm în suflet și din cauza căruia nici în ziua de azi nu și-ar fi revenit deplin.

În urmă cu aproximativ 12 ani, fosta iubită a afaceristului turc ar fi încetat din viață. Bărbatul, care de curând a început o nouă poveste de iubire alături de sexoasa de la ”Fermă”, pare să fie extrem de afectat de pierderea suferită, iar dovadă stau fotografiile pe care Cengiz Şıklaroğlu le-a postat pe o renumită rețea de socializare și care sunt însoțite de mesaje de-a dreptul răvășitoare. „Erai un înger și Domnul meu mi-a luat ce nu meritam”, se încheie unul dintre mesajele emoționante. (NU RATA: ”PRINȚESA TELENOVELELOR” DIN ROMÂNIA ȘI-A FĂCUT POFTELE LA PLAJĂ + SUPER-IMAGINI CU BURTICA DE GRAVIDUȚĂ)

Otilia și Ioana, în timpul duelului din „Fermă”

Otilia și Ioana s-au duelat în ”Fermă”

Cel mai sexy duel de la ”Ferma” a avut un final neașteptat. Ioana Filimon și Otilia Bilionera s-au confruntat imediat după ce toți concurenții emisiunii au sărbătorit-o pe Brigitte Năstase de ziua ei.(VEZI ȘI: BIANCA, SUPER-PROVOCATOARE LA PLAJĂ ȘI CU UN HUBLOT DE 25.000 € PE MÂNĂ!)

Merg la duel încrezătoare, nu vreau să-i dezamăgesc pe colegi. M-am gândit deja pe cine să las fermier în fermă, a declarat Otilia înainte de duel.

Am emoții, dar sunt emoții constructive, dar cred ca vor fi foarte bune pentru mine. Las fermier pe o persoană care a crezut în mine, a adăugat Ioana Filimon.

La început, cele două concurente care au ajuns la duel au fost nevoite să treacă prin noroi pentru a aduna niște cartofi. Ioana Filimon a câștigat detașat această proba, prima rundă. La a doua probă, cele două dueliste au fost nevoite să stea pe o bârnă și să se lovească cu perne. În final, Ioana Filimon a câștigat și cea de-a doua probă și, implicit, duelul. Însă, spre norocul celor două concurente, nu a existat o eliminare. (NU RATA: RAMONA OLARU, LA PLAJĂ CU ARHICUNOSCUTUL PREZENTATOR TV ANCHETAT PENTRU TRAFIC DE DROGURI!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...