Am aflat cine este de fapt iubitul secret al celei mai sexoase vedete din ”Fermă”! A fost arestat în Turcia și…

Autor: I.D.
Publicat: 12/07/2019 | 22:02

După ”prestația” formidabilă din show-ul difuzat de PRO TV, sexoasa vedetă de la ”Fermă” a dispărut din lumina reflectoarelor, iar fanii tinerei s-au întrebat ce s-a întâmplat cu ea și unde se află. Din câte se pare, Ioana Filimon și-a găsit iubirea în brațele unui renumit afacerist turc. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii tulburătoare despre bărbatul care a prins-o în mrejele iubirii pe frumoasa româncă. (CITEȘTE ȘI: VEDETA ANTENEI 1 ȘI ”FRATELE” LUI AU PLĂTIT CU BANCNOTE DE 50 € CONTRAFĂCUTE PENTRU SEX ÎNTR-UN BORDEL DE LÂNGĂ CATEDRALĂ)

De câteva săptămâni, Ioana Filimon trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un tânăr chipeș, originar din Turcia, Cengiz Şıklaroğlu. Acesta se pare că ar fi motivul pentru care fosta Miss România a dispărut din peisajul monden. (NU RATA: IMAGINI NECENZURATE CU CEL MAI BOMBAT FUND DIN SHOWBIZ. SEXOASA A PLĂTIT 5.000 € CA SĂ ARATE AȘA!)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații fabuloase din trecutul controversatului afacerist din Turcia, în brațele căruia și-a găsit liniștea sufletească cea mai sexy vedetă de la ”Fermă”.

Cengiz a fost arestat în Turcia

Potrivit unor surse D.A.S, categoria A, Cengiz Şıklaroğlu, iubitul sexoasei românce, ar fi fost protagonistul unui incident controversat, în urmă cu câțiva ani. Mai exact, afaceristul turc a fost arestat. Momentul în care iubitul Ioanei Filimon a fost reținut de oamenii legii a fost intens mediatizat de presa din Turcia.

Iubitul Ioanei Filimon a fost arestat în Turcia, în urmă cu câțiva ani

Ascunde o mare dramă

Mai mult decât atât, sursele D.A.S. susțin faptul că iubitul Ioanei Filimon ar ascunde o imensă dramă. Din câte se pare, în urmă cu mai bine de un deceniu, el ar fi fost lovit de o nenorocire care i-ar fi produs un gol enorm în suflet și din cauza căruia nici în ziua de azi nu și-ar fi revenit.

În urmă cu aproximativ 12 ani, fosta iubită a afaceristului turc ar fi încetat din viață. Bărbatul, care de curând a început o nouă poveste de iubire alături de sexoasa de la ”Fermă”, pare să fie extrem de afectat de pierderea suferită, iar dovadă stau fotografiile pe care Cengiz Şıklaroğlu le-a postat pe o renumită rețea de socializare și care sunt însoțite de mesaje de-a dreptul răvășitoare. „Erai un înger și Domnul meu mi-a luat ce nu meritam”, se încheie unul dintre mesajele emoționante. (NU RATA, AICI: ȘTEFAN STAN A APĂRUT PE O PLAJĂ DIN MAMAIA CU NOUA ”ANDREEA MANTEA”!)

Cengiz Şıklaroğlu, iubitul Ioanei Filimon, ascunde o mare dramă

“Îmi place să am o viaţă mai agitată“

Ioana a făcut primii paşi în modelling din curiozitate, la 16 ani, şi de atunci a participat la numeroase competiţii locale şi naţionale, dar spune că niciodată nu a câştigat un premiu la fel de important cum este titlul de Miss România 2016. ”Titlul de Miss România a fost cel mai mare vis al meu care mi s-a şi îndeplinit. Acest titlu m-a ajutat să cunosc mai multă lume şi, automat, să am şi mai multe proiecte pe viitor“, a declarat tânăra.

Din postura de Miss România, Ioana le-a sfătuit pe tinerele care îşi doresc să se facă remarcate în industria modelling-ului să fie foarte atente la alegerile pe care le fac, să aibă răbdare şi să muncească foarte mult pentru visul lor. Ioana crede că secretul pentru a se menţine în formă este îmbinarea alimentaţiei sănătoase cu sportul:„Îmi place să mă plimb în natură, nu îmi place să stau într-un singur loc, îmi place să am o viaţă mai agitată”.

Iar când vine vorba despre ce mai înseamnă astăzi frumuseţea, Ioana declară:„După cum spunea Sophia Loren, frumuseţea este ceea ce simţi în interior şi ea este cea care se reflectă în ochii tăi, nu este ceva care ţine de fizic”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...