A pierdut ”războiului kilogramelor”, dar nu s-a ferit să se dezbrace la piscină! Cum arată Nicoleta Nucă în costum de baie

Autor: Keva Iosif
Publicat: 11/08/2019 | 23:30

Apreciată, în trecut, pentru formele ei, Nicoleta Nucă s-a rotunjit semnificativ în ultima perioadă, însă acesta nu este un obstacol în a-și etala corpul la piscină! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a obținut imagini unice cu artista, în costum de baie. (NU RATA: Nicoleta Nucă e însărcinată?!)

Nicoleta Nucă, devenită celebră după ce a participat la „X Factor”, în echipa lui Ștefan Bănică, a trecut prin multe schimbări fizice de la debutul ei artistic. Formele ei, într-o vreme, l-au înnebunit și pe Liviu Vârciu, care s-ar fi îndrăgostit de ea, însă relația lor nu a durat foarte mult. Timpul a trecut, iar Nicoleta a început să fie mult mai preocupată de carieră, așa că a neglijat puțin silueta, dacă e să ne luăm după ultimele apariții ale artistei.

Silueta vedetei s-a rotunjit de la o zi la alta, ușor-ușor, însă, chiar și-așa, Nicoleta este foarte încrezătoare în ea și nu se ferește să se dezbrace. Așa cum s-a întâmplat recent, când CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a întâlnit-o la o piscină din București. I-a luat ceva timp până și-a găsit poziția cea mai comodă pe șezlong, și-a aranjat un pic slipul și sutienul, iar apoi a scos o carte și s-a delectat cu puțină beletristică.

Nicoleta s-a relaxat la piscină citind o carte
Nicoleta s-a relaxat la piscină citind o carte

Nicoleta Nucă își dorește copii

Nicoleta Nucă își dorește o familie numeroasă! Artista a mărturisit, în urmă cu ceva vreme, că vrea să aibă o fetiță, dar și să adopte câțiva copilași. „Să am o familie frumoasă, un soț iubitor și înțelegător, câțiva copii dintre care o fetiță a mea și alți 2-3 copii adoptați, pentru că eu cred că a iubi un copil adoptat este o dovadă de iubire supremă. Și îmi doresc mult să întemeiez o organizație umanitară prin care să pot lupta împotriva violenței în familie, să pot susține construcția spitalelor și orfelinatelor și construcția a numeroase adăposturi pentru animale din stradă”, dezvăluia Nicoleta. (VEZI AICI: NICOLETA NUCĂ ŞI-A SCOS SILICOANELE LA PISCINĂ! CUM ARATĂ ARTISTA DUPĂ CE S-A ”TUNAT”)

Cine este Nicoleta Nucă

S-a născut pe 26 ianuarie 1994, la Chișinău, Republica Moldova. Interpretă de muzică ușoară și pop, Nicoleta s-a stabilit în România. În 2009, alături de Boris Covali, a câștigat Marele Premiu al Festivalului „Golden Wings” din Chișinău, distincția fiindu-le înmânată de către Dorin Chirtoacă, primarul de la acea vreme a Chișinăului.

În iulie 2004, a fost reprezentantul Republicii Moldova în cadrul Festivalului-concurs „Slaveanski Bazar” (secțiunea copii) de la Vitebsk, Belarus, interpretând piesa “Enigma lumii”. (CITEȘTE ȘI: NICOLETA NUCĂ VREA SĂ SCAPE DE UN SEMN DE LA NAȘTERE: ”AM ÎNCEPUT O PROCEDURĂ CU LASER”)

În 2014, a participat la emisiunea X Factor, unde a ajuns până în gale, împreună cu mentorul său, Ștefan Bănică Junior.  După această reușită, Nicoleta a lansat mai multe piese, câștigând și câteva premii.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...