Am filmat-o la plajă pe vedeta care a luat calea bisericii! S-a mai rotunjit și…

Publicat: 12/08/2019 | 22:39

Andreea Popescu a devenit cunoscută pe vremea când dansa în trupa Deliei, însă, de ani buni, a renunțat să mai apară în lumina reflectoarelor. De când și-a găsit fericirea în brațele dansatorului Rareș Cojoc, bruneta s-a transformat radical. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, cele mai recente imagini cu vedeta care s-a retras din showbiz și a luat calea bisericii. (CITEȘTE ȘI: DEZVĂLUIRI ȘOCANTE DESPRE FILIERA PROXENEȚILOR DIN CARACAL)

Andreea Popescu a fost cunoscută de publicul larg ca o tânără plină de viață, care-și etala tatuajele de pe tot corpul, dansa pe oriunde auzea puțină muzică și apărea în compania unor vestiți “crai de București”. De când și-a găsit fericirea în brațele actualului ei soț, Rareș Cojoc, dansatoarea Deliei s-a schimbat radical. De aproximativ cinci ani, Andreea s-a retras din showbiz, a devenit mamă cu normă întreagă și… a luat calea bisericii. (NU RATA, AICI: UN ROMÂN A CÂȘTIGAT PROCESUL CU 112! JUDECĂTORII AU SCRIS ÎN HOTĂRÂRE CĂ…)

Nu și-a pierdut strălucirea!

Recent, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Andreea Popescu pe o renumită plajă din Mamaia, acolo unde aceasta a ales să se relaxeze alături de cei dragi, soțul ei, Rareș și micuțul Ioachim. Cu toate că s-a mai rotunjit de când și-a schimbat stilul de viață, bruneta nu și-a pierdut strălucirea și farmecul de odinioară.

Din câte se pare, viața Andreei Popescu se învârte în jurul micuțului Ioachim. Fosta dansatoare a Deliei este o mamă de nota 10. În tot timpul pe care l-a petrecut pe plajă, Andreea a fost atentă ca băiețelul ei să se bucure de tot confortul cuvenit. Atât ea, cât și soțul ei sunt topiți după băiețelul lor. (VEZI ȘI: FOTBALISTUL ”ÎNFIAT” DE GIGI BECALI A CERUT SĂ FIE PUS SECHESTRU PE AVEREA FOȘTILOR SOCRI! MOTIVUL…)

Fosta dansatoare a Deliei s-a transformat radical

S-a apropiat mai mult de Dumnezeu!

Odata ce s-a retras însă din showbiz, bruneta s-a transformat radical. S-a făcut femeie de casă, a renunţat la ţinutele sexy, nu mai iese la cluburi, ci preferă bisericile, mănăstirile sau diverse pelerinaje. Andreea s-a apropiat mai mult de Dumnezeu și se dedică în totalitate familiei sale. (NU RATA: CANCAN.RO ”REDESCHIDE” DOUĂ DOSARE CELEBRE… CEI MAI CUNOSCUȚI CRIMINALI ROMÂNI SUNT ÎN LIBERTATE, IAR NOI AVEM DETALII DE ULTIMĂ ORĂ!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...