Golgheterul FCSB-ului s-a ”anesteziat” cu azot în club! Imaginile care îl vor revolta pe patronul Gigi Becali

Autor: I.D.
Publicat: 12/08/2019 | 22:26

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de-a dreptul uluitoare care, cel mai probabil, îl vor revolta pe patronul Gigi Becali. Golgheterul FCSB-ului, Harlem Gnohere, unul dintre fotbaliştii accidentaţi de mai multă vreme, s-a ”anesteziat” cu azot într-un renumit club din Capitală. (CITEȘTE ȘI: FOTBALISTUL ”ÎNFIAT” DE GIGI BECALI A CERUT SĂ FIE PUS SECHESTRU PE AVEREA FOȘTILOR SOCRI! MOTIVUL…)

De aproximativ trei luni, ”Bizonul” se află pe lista jucătorilor indisponibili ai formației patronate de latifundiarul din Pipera. Cu toate că, oficial, Harlem Gnohere este accidentat, atacantul a recurs la un remediu atipic pentru a-și trata afecțiunile. Golgheterul FCSB-ului a petrecut la maximum într-un renumit club din București. (NU RATA: DEZVĂLUIRI ȘOCANTE DESPRE FILIERA PROXENEȚILOR DIN CARACAL)

Secretul balonului negru

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr. 1 din România a intrat în posesia unor informații și imagini incredibile, în prim-planul cărora se află atacantul de 31 de ani al formației roș-albastre.

Potrivit sursei citate, zilele trecute, golgheterul FCSB-ului, a ales să petreacă alături de câțiva prieteni într-un renumit club situat în zona de nord a Capitalei. La un moment dat, atacantul a recurs la o un gest de-a dreptul neobișnuit pentru un sportiv.

Din câte se pare, ”Bizonul” s-a „anesteziat” cu azot. Așa cum se poate observa în imaginile primite pe adresa pont@cancan.ro, atacantul de la FCSB a tras de zor dintr-un balon negru, care se presupune că era  plin cu oxid de azot, o substanță ce oferă o senzație de euforie. Cu siguranță, imaginile cu pricina sunt de natură să îl nemulțumească pe patronul FCSB, renumit pentru rigurozitatea pe care a impus-o la echipă. (VEZI ȘI: UN ROMÂN A CÂȘTIGAT PROCESUL CU 112! JUDECĂTORII AU SCRIS ÎN HOTĂRÂRE CĂ…)

”Bizonul” s-a ”anesteziat” cu azot în club!

Noua modă, baloanele cu azot!

Protoxidul de azot sau gaz ilariant câştigă rapid teren printre tineri. Injectat în baloane, apoi aspirat, acest gaz generează o stare de euforie, cascade de râs şi vertijuri. Noua modă, care nu este lipsită de riscuri, şi-a făcut apariţia printre tinerii prezenţi la festivaluri şi concerte. Ea se numeşte hippy crack. Tinerii inhalează gazul ilariant din baloane, obținând o stare de euforie, ameţeală şi crize de râs.  Potrivit site-urilor de profil, un flacon cu azot se vinde în mediul online cu prețuri cuprinse între 40 și 70 de lei. (NU RATA: A PIERDUT ”RĂZBOIULUI KILOGRAMELOR”, DAR NU S-A FERIT SĂ SE DEZBRACE LA PISCINĂ! CUM ARATĂ NICOLETA NUCĂ ÎN COSTUM DE BAIE)

”Bizonul”, 19 goluri marcate pentru FCSB

Sezonul trecut, Harlem Gnohere a fost considerat golgheterul FCSB, cu 19 goluri marcate în toate competițiile. Deşi i-a ajutat foarte mult pe cei de la FCSB în prima parte a sezonului, evoluţiile lui Gnohere au mai scăzut în cea de-a doua parte, după ce s-a scris foarte mult despre o eventuală plecare a sa, care nu s-a mai concretizat. În luna mai, atacantul francez cu origini în Coasta de Fildeş a primit diagnosticul dur din partea medicilor.”Bizonul” a suferit o ruptură musculară, deşi, din primele informaţii, s-a crezut că este vorba doar despre o contractură. Astfel, acesta a devenit indisponibil de mai bine de trei luni. (NU RATA, AICI: CANCAN.RO ”REDESCHIDE” DOUĂ DOSARE CELEBRE… CEI MAI CUNOSCUȚI CRIMINALI ROMÂNI SUNT ÎN LIBERTATE, IAR NOI AVEM DETALII DE ULTIMĂ ORĂ!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...