Sunt împreună de 5 ani, dar… “Bon Jovi de România” amână să-i pună inelul de deget fiicei lui Liviu Dragnea!

Autor: Keva Iosif
Publicat: 18/09/2019 | 23:10

Fiica lui Liviu Dragnea și iubitul ei au fost nevoiți să se conformeze celei mai recente decizii a oficialilor americani, care i-au interzis atât fostului șef al PSD, cât și familiei sale, să mai intre pe teritoriul SUA, din cauza acuzațiilor de corupție. Alexandra Dragnea, care își urma studiile peste ocean, a fost nevoită să rămână acasă, alături de Alex Mațaev, partenerul său.  CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a aflat că, deși sunt împreună de cinci ani, cântărețul nu ar intenționa să o ceară prea repede de soție pe fiica fostului lider al PSD. Motivul este foarte interesant! 

La începutul lunii septembrie, secretarul de stat Mike Pompeo l-a indicat public pe Liviu Dragnea ca persona non grata din cauza „implicării în fapte semnificative de corupție”, potrivit unui anunț al Departamentului de Stat american.

Alexandra se stabilise în California

Motivul pentru care Liviu Dragnea și cei doi copii ai săi nu mai pot să călătorească în SUA este acela că „în cazurile în care secretarul de stat are informații credibile că oficiali guvernamentali străini au fost implicați în fapte semnificative de corupție, acei indivizi și membrii familiei nu sunt eligibili intrării în Statele Unite”.

Alexandra, fiica lui Liviu Dragnea, care era stabilită în California din 2018, pentru studii, nu a fost expulzată, pentru că se afla în România la momentul deciziei, alături de iubitul ei originar din Republica Moldova, Alex Mațaev, supranumit ”Bon Jovi de România”. Spre deosebire de mezina lui Liviu Dragnea, care a preferat să stea departe de interesul curioșilor, Mațaev s-a aflat în lumina reflectoarelor, în 2013, atunci când a participat la X Factor și a ajuns până în finală.

Fără gesturi romantice

Ei bine, un an mai târziu el s-a cuplat cu Alexandra Dragnea, iar de-atunci timpul a trecut și toată lumea a așteptat ca Mațaev s-o ceară de soție într-o zi. Potrivit surselor CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, acesta tot amână marele moment, și nu pentru că nu și-ar dori să oficializeze relația, ci pentru că nu ar fi foarte agreat de familia iubitei lui.

CANCAN.RO i-a întâlnit recent prin București, în timp ce au ieșit să ia prânzul la restaurant. Îmbrăcați foarte lejer, cei doi au ajuns la destinație cu un BMW X3, alb, care aparține Alexandrei Dragnea, însă a fost condus de Mațaev. Îmbrăcați lejer și fără să schițeze nici măcar un zâmbet pe față, cei doi s-au îndreptat spre restaurant, fără să se țină de mână… și fără niciun gest romantic.

Cei cinci ani de relație și-au pus deja amprenta: Mațaev și Alexandra nu mai sunt deloc romantici unul cu altul
Cei cinci ani de relație par să-și pus deja amprenta: Mațaev și Alexandra nu arată că ar mai fi romantici unul cu altul

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...