Era ultima dorință a lui Mihai Constantinescu: ”Își dăduse acordul! Era bine atunci…”

Autor: Keva Iosif
Publicat: 29/09/2019 | 22:31

Vestea că Mihai Constantinescu ar fi murit s-a propagat rapid, vineri, în mediul online, până când soția cântărețului, dar și reprezentanții Spitalului Floreasca, au infirmat-o categoric.  CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, are detalii de ultimă oră despre starea medicală a artistului, chiar de la una dintre cele mai bune prietene ale sale. Este și cea care explică decizia surprinzătoare luată de un organizator de spectacole în privința cântărețului. 

Mihai Constantinescu nu renunță să lupte pentru viața lui, deși, în ultimele patru luni, de când este internat la Spitalul Floreasca, starea sa medicală nu a înregistrat progrese semnificative. Artistul a ajuns aici în urma unui infarct, însă problemele lui cardiace sunt foarte vechi, iar acum s-au agravat. Vineri, din nefericire, în mediul online s-a propagat o știre falsă, care îi anunța moartea, fapt infirmat nu doar de reprezentanții oficiali ai spitalului, ci și de fosta soție, Mihaela Constantinescu, care a explicat că atât ea, cât și Simona Secrier, actuala consoartă, îl vizitează de trei ori pe zi.

Silvia Dumitrescu: ”Starea lui este…”

(Citește și: MULTIMILIONARUL A PUS MÂNA PE NORA CELEBRULUI COCOȘATU, ”REGELE MICILOR”! )

Una dintre cele mai apropiate prietene ale lui Mihai Constantinescu a oferit detalii despre condiția lui medicală din aceste momente. ”Starea lui este aceeași ca la început… din păcate”, a spus artista Silvia Dumitrescu, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Tot artista este cea care a mărturisit ce decizie surprinzătoare a luat organizatorul spectacolului ei aniversar, eveniment la care, inițial, pe afiș apărea și Mihai Constantinescu.

„Organizatorul a crezut că poate își revine și…”

Eu doar sunt invitată să cânt și sărbătoresc 35 de ani de la debut… Inițial, pe afiș, în aprilie, când s-a făcut, și-a dat acordul și Mihai, care era bine atunci… Ulterior când a intrat în comă, organizatorul a crezut că poate își revine și nu a vrut să-l scoată… în ideea că nu era frumos din partea lui… ar fi fost ca și când l-ar fi îngropat el! Ulterior a schimbat afișul, când și-a dat seama că sunt mici șansele să fie prezent și să cânte și l-a înlocuit cu Raoul… Apoi a adus-o și pe Mirabela în spectacol, iar afișul este în tot Bucureștiul așa!”, a povestit cântăreața pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA

Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a fost dus la Spitalul Floreasca din Capitală, în data de 13 mai, în urma unui stop cardio-respirator. Artistul şi-a anulat în luna martie câteva concerte din cauza stării de sănătate, fiind cunoscut de multă vreme cu probleme cardiace. (CITEȘTE ȘI: IUBITUL MILIONAR AL VEDETEI DE LA ”FERMĂ” RUPE TĂCEREA DIN ÎNCHISOARE)

Operat în 2008 și 2017

În anul 2008, a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Secţia Clinică Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş, cu diagnosticul stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, insuficienţă mitrală gradul 3/4, insuficienţă tricuspidiană gradul 2, hipertensiune pulmonară medie. În anul 2017, artistul a fost supus unei noi intervenţii chirurgicale, după ce valva mitrală a avut o disfuncţie.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...